Televisió

Una saga imparable

Jackie Chan i Ralph Macchio protagonitzaran la pròxima pel·lícula de ‘Karate Kid’, que s’estrenarà d’aquí un any. Tots dos han treballat en diferents films de la franquícia.

Una saga imparable

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Jackie Chan i Ralph Macchio seran els protagonistes de la nova pel·lícula de Karate Kid, que dirigirà Jonathan Entwistle. A través d’un vídeo publicat al canal de Youtube de Sony Pictures, els dos actors, que van formar part de la franquícia en pel·lícules diferents, també van anunciar que estan buscant el nou noi karateka, per la qual cosa van instar el públic a enviar les seves audicions. “La cerca global de la nova estrella de la nostra pel·lícula comença ara”, va dir Macchio, que va protagonitzar els tres primers films de Karate Kid (1984-1989) en el paper de Daniel LaRusso.

Encara que els detalls de la trama segueixen sense revelar-se, se sap que la pel·lícula s’estrenarà el mes de desembre de 2024, i que Macchio tornarà a interpretar LaRusso, el mateix personatge que més recentment també ha encarnat a la sèrie Cobra Kai (2018), de Netflix, que ha contribuït a donar un nou impuls al fenomen. De la seva banda, Chan rependrà el paper del mestre Han, que, inspirat en el personatge del senyor Miyagi, va entrenar a Dre Parker, interpretat per Jaden Smith el 2010.

La història està escrita per Rob Lieber (Peter Rabbit, 2018) i es durà a terme sota la producció de Karen Rosenfelt (Twilight, 2008). Ara com ara, no se sap si la trama de la pel·lícula estarà lligada a la sèrie Cobra Kai, que aquest mateix any ha anunciat la seva sisena i última temporada. La producció d’aquest nou lliurament, però, s’ha vist retardada per les vagues de guionistes i actors de Hollywood.

La ficció de Netflix segueix la vida adulta de Daniel LaRusso i el seu enemic adolescent Johny Lawrence, que reprenen la seva passió pel karate i ensenyen aquesta disciplina a una nova generació de joves. La franquícia creada per Robert Mark Kamen compta fins ara amb cinc pel·lícules –que han recaptat un total d’uns 700 milions de dòlars a nivell mundial–, una sèrie de televisió i una sèrie animada.

tracking