Agenda

'Objecte Quasi'

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

'Objecte Quasi'

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LA PROPOSATA DEL DIA ‘OBJECTE QUASI’

Presentarem un recull de relats de José Saramago a càrrec de Filipa Soares, coordinadora de l’Instituto Camões de Cooperação e da Língua de Portugal. El club se centrarà en una obra traduïda al català de l’autor portuguès, Premi Nobel de literatura. Hora: 19 h. Biblioteca comunal. Encamp.

FESTES I TRADICIONS

NERET AFTER SHOPPING

Després de l’èxit de les passades edicions, torna el Neret After Shopping, un espai ideal per fer una pausa i poder degustar un bon entrepà d’autor, uns nachos, o un vi calent tot gaudint d’una programació musical en directe amb els millors grups i discjòqueis del país. Hora: 18 h. Plaça de la Rotonda. Andorra la Vella.

CONFERÈNCIES

ELS PONTS DE PEDRA D’ESCALDES-ENGORDANY

A càrrec de David Mas, historiador. Cicle que ens apropa a la història de tres ponts de pedra d’Escaldes-Engordany: el pont de la Tosca, el pont d’Engordany i el pont dels Escalls. Com són i en quin moment es van construir aquestes infraestructures utilitzades encara avui. Hora: 18 h. Centre d’Art. Escaldes-Engordany.

‘LA REGLA NO HA DE FER MAL’

Deixa de patir en silenci: estratègies per enfrontar el dolor menstural a totes les edats. Amb Gabriela Cuba i el Dr. Brito, ginecòleg. Hora: 19.30 h. Hotel Roc Blanc Holistic Wellness. Escaldes-Engordany.

EXPOSICIONS

‘DESCORDA’T’

30 fotografies de persones intervingudes del cor. 30 testimonis que han passat per una experiència que els ha permès viure i s’han descordat per compartir una cicatriu que és símbol de vida. Biblioteca comunal. La Massana. Fins al 27 de novembre.

‘FISH MENTALITY’

Exposició de Cristina Babiloni. Les tècniques representades són des de l’aquarel·la fins al collage, els pigments naturals sobre arpillera o l’ensamblatge, i ens endinsa en el món de l’artista, en què explora sobre els hàbitats i ecosistemes dels mars. Art al Set Galeria. Escaldes-Engordany. Fins al 30 de novembre.

‘CONNEXIONS’

Naiara Galdòs, artista plàstica d’Ordino, ens presenta la seva darrera col·lecció de treballs que combina escultures i pintures, neix durant la pandèmia i que evoluciona a la postpandèmia. Edifici l’Estudi. Ordino.

‘LA BELLESA INHÒSPITA’

Aquesta exposició és un recull de fotografies que Laura Gálvez Rhein va fer participant en el projecte Traspassant l’objectiu, impulsat per la Fundació Setba. Sala Sergi Mas. Sant Julià de Lòria. Fins al 9 de desembre.

‘INTEGRATS’

Les 14 imatges exposades estan fetes per la fotògrafa Mireia Medeiros Carvalho i integren el vestit tradicional de la regió nord de Portugal dins el patrimoni arquitectònic del Principat d’Andorra. Sala d’exposicions del comú. Encamp.

‘METAREALISME, MÉS ENLLÀ DE LA REALITAT’

Exposició de pintures a l’oli de mig i gran format de Javier Medina. Museu de la Moto. Canillo. Fins al 15 de desembre.

‘LA VUELTA’

Una exposició temporal per donar a conèixer les estratègies i les situacions de carrera que es donen en el ciclisme, tot posant-nos en la pell d’un ciclista que està recorrent les 21 etapes que conformen aquesta gran volta. Un viatge des de l’etapa pròleg fins al podi final. Bici Lab Andorra-Museu de la bicicleta d’Andorra. Andorra la Vella. Fins al 6 de gener del 2024.

tracking