Televisió

Torna un fenomen

Nicole Kidman ha assegurat en un esdeveniment públic que ‘Big Little Lies’ tindrà tercera temporada. La informació no ha estat confirmada per HBO Max.

'Big Little Lies'

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’actriu Nicole Kidman ha assegurat que Big Little Lies, la sèrie que protagonitza juntament amb Reese Witherspoon i Shailene Woodley, tindrà tercera temporada. Les sorprenents declaracions de la intèrpret, formulades durant un esdeveniment públic, han estat motiu d’alegria per als fans de la sèrie, que ja tenien poques esperances respecte a la continuïtat de la ficció.

La multipremiada producció d’HBO Max es va estrenar el 2017 amb la història de tres mares amb vides aparentment perfectes que es veuen sacsejades per un assassinat. La sèrie va tornar el 2019 amb nous capítols, però a partir d’aquell punt tot plegat va quedar en els llimbs. El futur de la ficció, a més, va semblar totalment sentenciat el 2021, quan va morir el seu director, Jean-Marc Vallée.

L’equip de Big Little Lies, incloent-hi la mateixa Kidman, havia suggerit en diverses ocasions que hi havia molt poques possibilitats de reprendre la producció, trastornada també per la pandèmia. Sembla que finalment s’han posat d’acord per seguir endavant. “Us portarem una tercera temporada, només per a la vostra informació”, ha deixat anar recentment la intèrpret australiana durant una trobada amb el públic.

La informació ha estat recollida per The Independent, però des de HBO Max no s’ha fet encara cap confirmació al respecte. Per a Kidman, en tot cas, va ser un projecte important. “Vaig estimar Big Little Lies perquè va sorgir en un moment de la meva vida en què tenia els meus fills i pensava que em retiraria. Després va sorgir aquesta oportunitat, on a més Reese Witherspoon i jo vam poder produir la sèrie, i després tots vosaltres la vau veure i la vau convertir en un gran èxit”, ha comentat agraïda amb l’audiència.

tracking