Televisió

Un projecte a tota vela

La sèrie d’HBO Max ‘La Casa del Dragón’ iniciarà aviat la tasca per preparar la temporada tres, segons ha assegurat l’autor, George RR Martin, en una entrevista.

Un projecte a tota vela

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

L’escriptor George RR Martin va concedir fa uns dies una entrevista al pòdcast de la revista portuguesa Bang, en el decurs de la qual va anunciar que a hores d’ara té 1.100 pàgines acabades de Vent d’hivern. El titular va inquietar els fans de Joc de Trons, ja que es tracta del mateix nombre de pàgines que l’autor assegurava tenir acabades ara fa un any. En aquest sentit, els seguidors temen pel bloqueig de l’escriptor per finalitzar la saga.

Ara bé, l’extensa conversa amb el popular narrador va deixar pas a una altra actualització molt més optimista sobre l’univers que va crear i la seva translació a la petita pantalla. Està relacionada amb La Casa del Dragón, la preqüela de Joc de Trons a HBO. L’autor de Cançó de gel i foc no tan sols assegura que la segona temporada ja està ben encaminada, sinó que la tercera està també en marxa.

Aquesta informació permet confirmar que les previsions de la plataforma audiovisual amb la ficció segueixen el seu camí previst sense complicacions. Ja a principi de mes, el director executiu del canal, Casey Bloys, va avisar que el segon lliurament de La Casa del Dragón arribaria “a principi de l’estiu del 2024”. Durant una conferència de premsa centrada en la nova temporada, Bloys va mostrar fins i tot un primer avanç als presents. Un avanç que, sigui com sigui, no s’ha difós en l’àmbit públic.

D’altra banda, al maig i encara amb la vaga de guionistes en marxa, va ser la directora de sèries dramàtiques d’HBO, Francesca Orsi, qui va advertir que tindria com a mínim quatre temporades. “Podrien ser més. Ja ho veurem”, va afegir, emplaçant el procés a una feina posterior amb el guionista Ryan Condal i el mateix George RR Martin per determinar l’abast de la narrativa.

Es preveu que la nova temporada tingui 10 capítols, dos menys que la primera. La retallada respon a un canvi d’estratègia pel que fa a la trama.

tracking