Matant el temps

Amanida de quinoa, alvocat i salmó

Bea Rueda ens porta una recepta senzilla, saludable, original i plena de sabor.

Amanida de quinoa, alvocat i salmó

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Comencem setembre, i per afrontar amb força la tornada a la rutina us proposo una recepta senzilla, saludable, original i plena de sabor.

Dificultat: fàcil

Temps: 30 minuts

Persones: 4

1. Rentem bé la quinoa. La fem bullir, amb els 300 ml d’aigua, a foc lent fins que absorbeixi tota l’aigua (aproximadament uns 20 minuts).

2. La fiquem en un bol i deixem refredar.

3. Pelem l’alvocat i tallem a trossos. Tallem a trossos petits també el salmó fumat.

4. Condimentem la quinoa amb oli, pebre, alfàbrega en pols i amb el suc de mitja llimona. Opcionalment podeu ficar-hi una mica de sal (però penseu que el salmó és salat)

5. Amb l’ajuda d’un motlle comencem a muntar la nostra amanida. Fem una primera capa amb la quinoa. A continuació col·loquem una capa d’alvocat i per últim fiquem el salmó fumat.

6. Decorem com més ens agradi i ja tenim la nostra amanida, directa a taula.

tracking