Matant el temps
Amanida de quinoa, alvocat i salmó
Bea Rueda ens porta una recepta senzilla, saludable, original i plena de sabor.
Comencem setembre, i per afrontar amb força la tornada a la rutina us proposo una recepta senzilla, saludable, original i plena de sabor.
Dificultat: fàcil
Temps: 30 minuts
Persones: 4
1. Rentem bé la quinoa. La fem bullir, amb els 300 ml d’aigua, a foc lent fins que absorbeixi tota l’aigua (aproximadament uns 20 minuts).
2. La fiquem en un bol i deixem refredar.
3. Pelem l’alvocat i tallem a trossos. Tallem a trossos petits també el salmó fumat.
4. Condimentem la quinoa amb oli, pebre, alfàbrega en pols i amb el suc de mitja llimona. Opcionalment podeu ficar-hi una mica de sal (però penseu que el salmó és salat)
5. Amb l’ajuda d’un motlle comencem a muntar la nostra amanida. Fem una primera capa amb la quinoa. A continuació col·loquem una capa d’alvocat i per últim fiquem el salmó fumat.
6. Decorem com més ens agradi i ja tenim la nostra amanida, directa a taula.