En forma

Aeroioga

Un sistema artístic de treball d’ingravidesa que s’inspira en el ioga tradicional (Natha Ioga).

AeroiogaDuplex Sport Club

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Us presentem tres exercicis d’aeroioga, un sistema de treball conceptual que desenvolupa cos i creativitat potenciant la realització de l’ésser humà ajudant a aconseguir els seus objectius a la vida. Us proposem que feu en cada postura un mínim de cinc respiracions: primer la inhalació; segon, retenció de pulmó ple; i en tercer lloc, l’exhalació pel nas.

1.PLANXA V: Col·loquem el gronxador a la mida dels genolls. Inhalem i exhalem, col·loquem un peu dins del gronxador, repetim amb l’altre, posem els avantbraços, inhalem i en exhalar pugem la columna, inhalem i intentem col·locar-la perpendicular a terra en exhalar tornem a la planxa.

2.L’ARBRE ACROBÀTIC: Es considera una postura acrobàtica perquè compromet el sentit de l’equilibri. La posició de les mans és molt important, ja que ens farà de suport. Asseguts al gronxador inhalem i exhalem i amb l’ajuda de la tela final del gronxador anem abaixant la part superior del cos fins a arribar a terra les mans. Inhalem i exhalem i flexionem el genoll dret cap al pit, inhalem i exhalem i pugem la cama a dalt en paral·lel, fem el mateix amb l’altra cama.

3.L’ARBRE ACROBÀTIC: Es considera una postura acrobàtica perquè compromet el sentit de l’equilibri. La posició de les mans és molt important, ja que ens farà de suport. Asseguts al gronxador inhalem i exhalem i amb l’ajuda de la tela final del gronxador anem abaixant la part superior del cos fins a arribar a terra les mans. Inhalem i exhalem i flexionem el genoll dret cap al pit, inhalem i exhalem i pugem la cama a dalt en paral·lel, fem el mateix amb l’altra cama.

Aeroioga

Aeroioga

tracking