En forma

'Stretch'-estiraments

L''Stretch' és una activitat d’estiraments que s’ha de realitzar tant a l’inici com al final d’un exercici intens. Serveix per augmentar la flexibilitat i l’extensió dels moviments, oxigena els músculs i per tant tenim una millor recuperació després de l’exercici, millora la coordinació dels moviments i serveix per reconèixer millor els límits del nostre cos.

ESTIRAMENT DE QUADRÍCEPSDuplex Sport Club

detail.info.publicated
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Gràcies als estiraments podem evitar lesions, tendinitis, distensions, molèsties a les articulacions, etc. Aquests són els exercicis d’stretch que et proposem.

1. ESTIRAMENT DE QUADRÍCEPS. Al terra amb la cama de davant flexionada amb el taló a prop de l’adductor contrari, l’altra cama estirada ben lluny al darrere, flexionem el genoll, agafem el peu amb la mà del mateix costat i estirem apropant el taló al gluti durant uns segons.

2. ESTIRAMENT D’ISQUIOTIBIALS. Estirats d’esquena a terra, amb una tovallola als peus, elevarem les cames estirant els genolls, amb les mans fem pressió per apropar els peus al cos sense desenganxar el còccix del terra, mantenim durant uns quants segons respirant profundament.

ESTIRAMENT D'ISQUIOTIBIALS.

tracking