IMATGES DE LA SETMANA

Les imatges de la setmana

Concurs del punt de llibre a Encamp

Concurs del punt de llibre a EncampComú d'Encamp

detail.info.publicated
/ Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

FOMENTANT LA LECTURA AMB CREATIVITAT. El 13è Concurs de punts de llibre de les biblioteques comunals d’Encamp i del Pas de la Casa ha recollit més de 70 propostes. Els dissenys guanyadors s’imprimiran i es donaran als lectors que agafin llibres en préstec de la biblioteca.

Un espectacle a l'Andoflora

Un espectacle a l'AndofloraEduard Comellas / Comú de la Massana

EMBELLIMENT I SOSTENIBILITAT A ANDOFLORA. La fira de la planta i la flor ha celebrat la seva 30a edició involucrant comerciants, entitats, restaurants, escoles i artistes, amb propostes sostenibles com un jardí sec.

Diada de Sant Miquel de Prats

Diada de Sant Miquel de PratsComú de Canillo

TRADICIONS QUE ESTRENYEN LLAÇOS. La festa de Sant Miquel de Prats ha tornat a ser motiu de celebració a Canillo, on veïns i veïnes han compartit la missa a l’església romànica, un berenar i música en directe.

Diada de Sant Miquel d'Engolasters

Diada de Sant Miquel d'EngolastersComú d'Escaldes-Engordany

CELEBRACIÓ DE SANT MIQUEL D'ENGOLASTERS. Escaldes ha tornat a celebrar Sant Miquel d’Engolasters amb la tradicional ballada de sardanes, la missa solemne amb ofrena floral i un repartiment de coca i moscatell.

Diada esportiva de la gent gran

Diada esportiva de la gent granTony Lara / Comú d'Andorra la Vella

PADRINS I PADRINES MÉS ACTIUS QUE MAI. Unes 300 persones han participat en la 13a Diada esportiva de la gent gran, que té com a objectiu promoure el benestar i la salut a través de l’esport.

tracking