IMATGES DE LA SETMANA

Les imatges de la setmana

Visita Consell General

Visita Consell General

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

VISITA D’ESTUDIANTS DEL CENTRE DE FORMACIÓ AL LLARG DE LA VIDA AL CONSELL GENERAL. Un total de 25 estudiants del Centre de formació al llarg de la vida han visitat el Consell General i han rebut informació sobre les tasques de les institucions públiques del Principat. La professora Meritxell Isern ha impartit la sessió formativa.

Els visitants a la mostra

Els visitants a la mostra

L'ARTISTA SANDRA MARCH ATERRA AL CAEE. El Centre d’Art d’Escaldes ha acollit la instal·lació de la mostra El cos com a mercaderia, una acció artística on es van poder tastar les creacions.

Alguns assistents a l'acte

Alguns assistents a l'acteMònica Gerpe

CONCURS DE PUNTS DE LLIBRE I MICRORELATS. Entrega de premis del concurs de microrelats i de punts de llibre lauredià, que enguany ha comptat amb 19 participants en vuit categories diferents.

Els infants guanyadors

Els infants guanyadors

VIATGE D’INFANTS A LALÍN. Una vintena d’infants d’Escaldes han aconseguit plaça per viatjar una setmana a Lalín al setembre en el sorteig que va fer el comú entre tots els inscrits.

Els participants han gaudit del dia

Els participants han gaudit del dia

DIADA DE CANÒLICH A SANT JULIÀ. L’Associació de la Gent Gran laurediana ha organitzat el tradicional aplec de Canòlich, amb una missa al santuari i el repartiment dels pans beneïts.

tracking