LES IMATGES DE LA SETMANA

Les imatges de la setmana

Els participants dinant

Els participants dinantUniversitat d'Andorra

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

DEU ANYS DE FESTA A LA UNIVERSITAT. La Universitat d’Andorra va celebrar el dijous la desena edició de la Festa de la institució amb més d’un centenar de persones que van poder gaudir d’un dinar a la plaça de la Germandat i de diverses activitats organitzades pels estudiants.

Els alumnes realitzant un joc durant la festa

Els alumnes realitzant un joc durant la festaUniversitat d'Andorra

APRENEM DIVERTINT-NOS. Els alumnes van començar la jornada amb diferents jocs per conèixer-se entre ells i descobrir els diversos espais del campus, mentre continuaven aprenent coses noves.

Concentrant-se per superar una prova

Concentrant-se per superar una provaUniversitat d'Andorra

CONCENTRACIÓ MÀXIMA. La universitat és un lloc on cal un nivell elevat de concentració per poder superar els reptes i ni durant la festa de la institució els estudiants se’n deslliuren.

Alumnes participants en la desena festa de la Universitat

Alumnes participants en la desena festa de la UniversitatUniversitat d'Andorra

UN BON LLOC PER FER AMICS. Les celebracions sempre són una oportunitat per forjar noves relacions i fer amistats, que es mantindran al llarg de l’etapa universitària i potser més enllà.

Un dels jocs amb un ninot de proves

Un dels jocs amb un ninot de provesUniversitat d'Andorra

SALVAR EL PACIENT. Un dels jocs va consistir a atendre un ninot de proves de l’infermeria, i entre alumnes de diferents carreres van poder sortir-se’n amb alguna que altra complicació.

tracking