Una vida diferent

De vegades volem que la nostra vida sigui diferent, però no sabem ben bé què hem de fer per aconseguir-ho. Ara te’n dono algunes claus.

Una vida diferent

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

L’altre dia la meva dona em va demanar com estava de satisfet amb la meva vida. Aquell mateix dia va atendre una encantadora tècnica que li estava fent una enquesta de condicions de vida de part de Govern.

La seva pregunta em va fer pensar. En general estic molt satisfet amb la meva vida. Ningú m’ha regalat res. He hagut de treballar molt, pensar molt, ser molt valent i aprendre de tot el que he anat vivint. Tot i que la meva satisfacció és molt bona, podria dir que és excel·lent, això no vol dir que no pugui millorar encara més.

De fet no cal que estiguis malament per fer alguns canvis a la teva vida, tan sols cal que vulguis estar millor. Doncs mira, si aquest és el cas, m’he proposat ajudar-te. Som-hi!

En primer lloc comença per fer coses diferents. Si sempre fas el mateix, si sempre afrontes el problemes de la mateixa manera i si sempre et planteges els mateixos objectius, sempre tindràs els mateixos resultats i la mateixa vida. Prova, aventura’t, atreveix-te. Sé que requereix valor però sigues valent. Darrere de la por hi ha la vida. Aquesta vida que tenim és massa curta per no ser valent. Creu-me, la majoria dels meus clients decideixen prendre el control de la seva vida un cop han perdut la seva parella, han tingut un ensurt amb la seva salut o s’han vist al límit. No cal que esperis a tocar fons.

Sigues receptiu a aprendre del que et passa i del que li passa a la gent que tens al voltant. També pots aprendre de models de persones que abans no ens hauríem ni pogut imaginar gràcies a les xarxes socials. Posa tot el que vegis en quarantena, no cal que et creguis tot el que veus a internet, però et pot inspirar. Adapta el que has vist a la teva realitat i als teus objectius, però no deixis de pensar en gran.

Desenvolupa, aprèn i entrena noves habilitats. Entendre, aprendre i créixer és intrínsecament motivador i, a més a més, obtindràs més recursos i et sentiràs més competent i segur. Busca, aprèn, connecta, analitza i posa en pràctica. A esquiar se n’aprèn caient i tornant-se a aixecar. Viu per objectius. Planteja’t un repte. Marca’t un destí. Al vaixell que no sap cap a on va, cap vent li és favorable. Si tens un destí prendràs millors decisions. Tot el que necessites és una il·lusió, però ningú te la vindrà a donar. Si tu no la cerques ningú ho farà per tu.

Persevera de manera intel·ligent. Res bo és fàcil, res gran s’assoleix sense esforç... És difícil que a la primera et surti bé, no desesperis, persevera, sense obstinar-te, amb certa flexibilitat, sent capaç d’anar adequant el teu camí als obstacles que vas trobant. No et desgastis en batalles estèrils, de vegades has de fer un tomb, de vegades hi ha dreceres i de vegades cal que et posis a escalar la paret.

Finalment una cosa més, atreveix-te a fer el pas. Planifica i prova. Estic segur que saps què necessites i què vols. Imagino que estàs esperant el moment indicat, mai vindrà, ja t’ho dic ara. Ara és el millor moment per començar a fer aquest canvi. Pots fer-lo a poc a poc o de manera rupturista, la que triïs ben triada estarà, però de veritat, no esperis que sigui massa tard.

tracking