L'hora dels mil·lennials

Nodrir-se de nous coneixements

Clàudia Saiz és guanyadora de la beca d'excel·lència de la Fundació Crèdit Andorrà

Clàudia Saiz

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

La Clàudia Saiz ha estat una de les guanyadores de les beques d’excel·lència de la Fundació Crèdit Andorrà per a estudis de màster a l’estranger. La massanenca de 25 anys es troba actualment a Rotterdam, als Països Baixos, on està estudiant un màster de Gestió Sanitària gràcies a la beca proporcionada. Saiz va començar-hi les classes a final d’agost i afirma que tot i que “va ser una mica difícil trobar pis”, ara que ja hi està totalment instal·lada està “molt contenta i molt satisfeta”.

L’estudiant manifesta que tenia molt clar que volia cursar aquest màster, ja que “per la duració, el preu i les assignatures era el que més m’encaixava”. Saiz explica que potser s’hauria esperat una mica més a inscriure’s al curs però que en veure la beca –que limita l’edat de l’estudiant fins als 25 anys– va decidir intentar-ho. “Si no hagués obtingut la beca m’hauria inscrit al curs igualment però més endavant, treballant i estudiant a la vegada per tal de poder-lo costejar”, afegeix.

La massanenca ha comprovat que el sistema educatiu dels Països Baixos és “força diferent” al que estava acostumada, i destaca que “la càrrega de treball és molt important”, ja que es tracta d’un màster de jornada completa i implica “molt treball a casa”. Clàudia Saiz va estudiar Enginyeria Mèdica a Barcelona i després de passar dos anys treballant com a enginyera en una farmàcia va decidir “canviar una mica el camí” i endinsar-se en el món de la gestió de projectes i el management.

D’aquesta manera, i després de treballar un temps en un departament d’innovació de recerca i salut d’una escola de negocis de Barcelona, la Clàudia va trobar, definitivament, el seu lloc. “Vaig veure que m’agradava molt, però que em faltava aprendre alguns aspectes de finances, lideratge o gestió de projectes que en fer una carrera científica no havia cursat.” Així va ser com va decidir posar-se a la recerca d’un màster, en aquest cas en gestió sanitària, que li atorgués aquests coneixements per, en un futur, “seguir pel camí de gestió de projectes i poder fer-ho a Andorra”, on li agradaria continuar la carrera professional. La guanyadora de la beca d’excel·lència es mostra satisfeta de la fita: “Per mi és un orgull que m’hagin donat aquesta beca, i trobo que està molt bé que el país doni aquestes beques als joves perquè estiguem més preparats per al futur.”

tracking