Agenda

Buffa!!! Cia Badabtó

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

Buffa!!! Cia Badabtó

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

ACTIVITATS INFANTILS

Buffa!!! Cia Badabtó

Buffa!!! és un espectacle musical de mitjà format amb cinc intèrprets en escena, quatre músics i una ballarina, creat per transmetre valors a través de l’experiència artística dalt de l’escenari. Hora: 11 i 12 h. Teatre Comunal. Andorra la Vella.

CONTACONTES D’ADVENT

Contacontes d’advent per als més menuts de la casa a l’Espai Petits Lectors. Hora: 11.30 i 17 h. Biblioteca comunal. Escaldes-Engordany.

‘Filles de l’hivern'

És un lloc on els hiverns són blancs i durs. Un lloc on les nenes són entremaliades... Un lloc on les àvies són ogresses. Un lloc on les mares són madrastres. Hora: 11 h. Biblioteca comunal universitària-Museu Fàbrica Reig. Sant Julià de Lòria.

MÚSICA

DUET SAX - Sabors d’advent

Concert del Duet Sax, duo de saxos amb repertori nadalenc i estàndards del jazz. Hora: 18 h. Parc de la Mola. Escaldes-Engordany.

‘B.B. King spiritual’ amb chicago mass choir

Concert de gòspel: B.B. King Spiritual, a càrrec del grup Chicago Mass Choir, programat dins de la gira Grans del gòspel. Hora: 21.30 h. Sala Prat del Roure. Escaldes-Engordany.

FIRES I TRADICIONS

‘FIERS À CHEVAL’, CIA. qUIDAMS

Espectacle itinerant Fiers à cheval, de la Cia. Quidams Hora: 18.30 h. Avinguda Meritxell. Andorra la Vella.

Fira de Santa Llúcia a Encamp

Nova edició del mercat de Santa Llúcia. Durant els dos dies hi haurà actuacions que acompanyaran les parades d’artesania i de temàtica nadalenca. Hora: de 10.30 a 19 h. Plaça de Sant Miquel. Encamp.

Fira de Santa Llúcia a Sant Julià de Lòria

39a edició de la Fira de Santa Llúcia, que enguany comptarà amb una vintena de parades amb productes nadalencs de tota mena. Plaça de la Germandat. Sant Julià de Lòria.

CONFERÈNCIES

‘Com dibuixar les llums i les ombres de la pedra seca’

Taller de descoberta i observació de la pedra seca mitjançant el dibuix a l’aire lliure. L’activitat es durà a terme a la Ruta del Ferro amb l’artista andorrà Arnau Sánchez Campamà (membre de La Xarranca). Hora: de 10.30 a 14 h. Placeta de l’Església de Sant Serni de Llorts. Ordino.

EXPOSICIONS

‘La bellesa inhòspita’

Aquesta exposició és un recull de fotografies que Laura Gálvez Rhein va fer participant en el projecte Traspasant l’objectiu, impulsat per la Fundació Setba. Sala Sergi Mas. Sant Julià de Lòria. Fins al 9 de desembre.

‘Materealisme, més enllà de la realitat’

Exposició de Javier Medina de pintures a l’oli de mitjà i gran format. Museu de la Moto. Canillo. Fins al 15 de desembre.

tracking