Televisió

Les sèries del mes (II)

Una crònica de l’assassinat de John Lennon o el retorn de la comèdia ‘Juzgado de guardia’ són algunes de les noves produccions d’aquest desembre.

Les sèries del mes (II)

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

–John Lennon: asesinato sin juicio, 6 de desembre a Apple TV+. Sèrie documental de tres episodis narrada per Kiefer Sutherland sobre l’assassinat de l’exbeatle John Lennon. La producció inclou entrevistes amb testimonis visuals dels fets, així com imatges inèdites de l’escena del crim, perpetrat en ple centre de Manhattan el 8 de desembre de 1980, i pel qual Mark David Chapman va ser condemnat a cadena perpètua.

–Los Farad, 12 de desembre a Amazon Prime Video. Creada per Mariano Barroso i Alejandro Hernández, aquesta nova aposta d’Amazon per la ficció espanyola trasllada l’espectador a la Marbella criminal dels anys vuitanta per relatar la història d’Oskar (Miguel Herrán), un noi que somia a muntar un gimnàs. De la mà de Sara Farad (Susana Abaitua), el jove protagonista acabarà endinsant-se en el fosc món del negoci del tràfic d’armes a la Costa del Sol.

–Juzgado de guardia, 13 de desembre a Warner TV. Basada en la sèrie homònima dels anys vuitanta, aquesta seqüela està protagonitzada per Melissa Rauch i John Larroquette, l’únic actor de la ficció original que repeteix. La jutgessa Abby Stone (Rauch) segueix els passos del seu pare, el ja difunt jutge Harry Stone, i pren les regnes del jutjat de guàrdia més insòlit de Manhattan, passarel·la dels casos i personatges més pintorescos.

–Vestidas de azul, 17 de desembre a Atresplayer. Continuació de La Veneno, amb Javier Calvo i Javier Ambrossi convertits en productors, la nova sèrie mostra les vides de les dones trans que Antonio Giménez-Rico va retratar al seu documental de 1983. La història comença dos anys després de la mort de Cristina, la Veneno, quan Valeria (Lola Rodríguez) torna a València i es troba amb la cinta de vídeo de la pel·lícula de Giménez Rico i decideix escriure un llibre inspirat en les vivències d’aquestes dones.

tracking