Prediccions del Zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries Podries dedicar molt del teu temps a fantasiejar amb aventures, potser relacionades amb viatges. Probablement t'avorreix la teva situació i vols fer alguna cosa per trencar la rutina. És possible que no tingues ni idea de com escapar de tot en aquests moments. No ho forcis. Passa la tarda a un lloc que no soles visitar. Tindràs una idea viable en el moment oportú. Veu per això!.

Taure El teu desig de veure una parella romàntica pot ser molt fort avui. No obstant això, si us preguntes pot ser que et rebutgi. No arribis a la conclusió que aquesta persona no et vol veure. Si et diu que té responsabilitats per atendre, creu-ho! És possible que hagis desperar fins a un altre dia, però això és probablement el pitjor que passarà. Tingues una mica de fe i aguanta!.

Bessons Aquest podria arribar a ser un d'aquells dies en què és molt difícil aconseguir posar en marxa qualsevol cosa relacionada amb la feina o la comunicació. Podries trobar excuses per deixar de treballar més sovint del que és normal, sobretot si es tracta de trucar a la gent per telèfon. No lluitis contra això! Ocupa't de les tasques més urgents. El món no arribarà al final si deixes la resta de costat per un temps.

Cranc Un fort desig de trobar-te amb una parella romàntica podria aparèixer avui. No obstant això, podria passar que no siguis capaç de comunicar-te amb aquesta persona. Podria estar ocupada i no respondre als teus missatges telefònics o correus electrònics. No obstant, no et frustres gaire. Si persisteix, és molt probable que puguin contactar.

Lleó Un malhumorat membre de la família et pot confondre, i és possible que no siguis capaç de destriar la millor manera d'esbrinar el que el molesta. No analitzis massa la situació. Probablement la millor manera de fer-ho és simplement anar de front i dir el que penses amb molt de tacte. Probablement descobriràs que aquesta persona simplement té alguns problemes menors que superar, res prou greu per preocupar-se.

Verge És possible que vulguis passar la major part del dia fora, potser fent una passejada per un parc. Podries haver de pensar amb tranquil·litat i tens la sensació que el millor que pots fer és estar tot sol per una estona. Les decisions no seran fàcils avui, així que no tractis de forçar-les. Simplement gaudiu d'estar a l'aire lliure.

Balança Podries tenir al cap problemes de diners, potser més del necessari. És possible que tingues tendència a desproporcionar-los i creure que són pitjors del que són en realitat. Tracta de fer un real esforç per pensar amb objectivitat. Potser has de retallar el pressupost i dissenyar algunes mesures econòmiques temporals, però la teva situació hauria de tornar a la normalitat d'aquí a una setmana o dues. Relaxa't!.

Escorpí Avui podries mirar-te al mirall i sentir pànic sobre la teva aparença. És possible que no et sentis bé i creguis tenir un mal aspecte. Tot i això, és probable que tinguis molt millor aspecte del que creus. No caiguis al parany d'exagerar totes les falles. És probable que tot el que necessitis sigui una mica de descans per tal de tornar a la normalitat de nou.

Sagitari Les teves habilitats artístiques poden semblar estar una mica bloquejades avui. Podries sentir ànsies per acabar un projecte a mig acabar, però en aquest moment és possible que no tinguis ni idea d'on anar amb això. Que no t'entri el pànic! Fes una mica més per un dia o dos i les idees probablement fluiran com per art de màgia. Si no tens un termini breu, no tinguis pressa per acabar la feina ara.

Capricorn Avui podries tenir un desig fort de sortir i socialitzar. Bé podries passar molt de temps al telèfon tractant de parlar amb alguns amics, però sense tenir gaire sort. Si estan ocupats, podria passar que no siguis capaç de parlar amb ells. Pots tractar simplement de passar per on viuen. Fins i tot si no pots veure llavors poden fer arranjaments per després.

Aquari Avui pots rebre una invitació per a un esdeveniment social al que realment desitges assistir. Hi pot haver persones allà que podrien arribar a ser importants contactes. Tot i això, és possible que altres responsabilitats interfereixin amb els teus plans i experimentis una onada de decepció.

Peixos Avui, potser per raons de negocis, podria sorgir una oportunitat de viatjar a un indret que sempre has volgut visitar. Això podria ser molt emocionant, però és possible que et sigui una mica difícil fer els arranjaments. Els vols podrien estar complets, els hotels ser massa cars i les responsabilitats a la llar poden necessitar atenció.

tracking