Televisió

'The Boys', a Mèxic

La sèrie d’Amazon prepara un spin-off al país llatinoamericà. Es coneixen pocs detalls del projecte, que tindrà Diego Luna i Gael García Bernal com a productors.

'The Boys', a Mèxic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

The Boys s’ha convertit en un dels principals actius d’Amazon. Malgrat la saturació de contingut superheroic, l’adaptació de les novel·les gràfiques de Garth Ennis i Darick Robertson ha servit per obrir pas amb les seves tres temporades, marcades per la sàtira i la violència més crua. Pel camí, la franquícia s’ha anat expandint any rere any, ja que el 2022 es va estrenar l’animada Diabolical, i fa només dos mesos va veure la llum l’spin-off universitari Gen V, que ja ha estat renovat per a una segona temporada.

Amb aquest historial a les espatlles, la saga, que encara espera el llançament de la quarta entrega de la sèrie principal, s’ha submergit en el desenvolupament d’un altre projecte: The Boys: México. Com informa Deadline, aquesta nova ramificació reunirà alguns dels talents més cotitzats del país llatinoamericà. El seu creador és Gareth Dunnet-Alcocer, responsable del guió d’una de les apostes més recents de DC, Blue Beetle, on ja reivindica els superherois llatins.

A Dunnet-Alcocer s’han sumat dos compatriotes amb una gran trajectòria a la indústria, Diego Luna i Gael García Bernal, que tornaran a associar-se per tirar endavant aquesta sèrie derivada. De moment, tots dos exerciran com a productors executius a través de la seva companyia, La Corriente del Golfo, tot i que també podrien posar-se davant de les càmeres. No obstant això, si finalment participen com a actors no serà en rols protagonistes. El procés de càsting, sigui com sigui, encara no ha començat i la prioritat actual és trobar un showrunner que acompanyi el creador en el desenvolupament dels guions.

Pel que fa a la trama que vertebrarà The Boys: México, encara no n’han transcendit dades, però sí que s’ha revelat que el rodatge es desplegarà íntegrament al país. A més, els grans responsables de la franquícia, Eric Kripke, Evan Goldberg i Seth Rogen, també participen en el projecte.

tracking