Televisió

Primer cop d'ull

HBO escalfa motors de cara a la segona temporada de ‘La Casa del Dragón’ amb l’estrena del primer ‘teaser’ oficial. Els nous capítols no arribaran fins a l’estiu vinent.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

HBO acaba de llançar el primer tràiler oficial de l’esperada segona temporada de La Casa del Dragón. L’entrega, que tindrà vuit episodis, arribarà al canal de cable i a la plataforma Max l’estiu del 2024.

En aquests nous episodis torna el repartiment principal, encapçalat per Matt Smith, Olivia Cooke, Emma D’Arcy, Eve Best, Steve Toussaint, Fabien Frankel, Ewan Mitchell, Tom Glynn-Carney, Sonoya Mizuno i Rhys Ifans. Entre les novetats, s’incorporen a l’elenc de la sèrie Clinton Liberty, Jamie Kenna, Kieran Bew, Tom Bennett, Tom Taylor i Vincent Regan, entre d’altres.

Basada en Foc i Sang, de George R. R. Martin, la sèrie està ambientada 200 anys abans dels esdeveniments de Joc de Trons, i narra la història de la Casa Targaryen. La segona temporada de La Casa del Dragón, i probablement també la tercera, se centrarà en la part més important de la novel·la. Es coneix com la Dansa dels Dracs el confrontament bèl·lic que té com a objectiu prendre el control del Tron de Ferro. Rhaenyra Targaryen pretén recuperar-lo, mentre que el seu mig germà Aegon Targaryen intenta mantenir-lo. Cadascun d’ells, per descomptat, ajudat per diverses cases. Davant d’aquesta guerra imminent, els responsables de la sèrie han assegurat que no hi haurà tants salts temporals com a la primera temporada.

La Casa del Dragón arribarà sense retard perquè no es va veure afectada per la vaga de guionistes, ja que tots els episodis ja estaven escrits i entregats quan va començar l’aturada, que es va convocar al maig. Així mateix, la ficció també va poder esquivar la vaga d’actors perquè la sèrie compta amb un repartiment majoritàriament britànic, amb contractes que es regeixen sota el sindicat local, Equity, en lloc del SAG-Aftra dels EUA.

Primer cop d'ull

tracking