Agenda

'Les estrelles de Lilith'

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

'Les estrelles de Lilith'

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LA PROPOSTA DEL DIA

CLUB DE LECTURA DE LES VALLS DEL NORD 2023-2024. ‘LES ESTRELLES DE LILITH’

Les estrelles de Lilith, amb l’autora, Laura Casanovas. Hora: 20.30 h. Biblioteca comunal. Ordino. MÚSICA

SABORS D’ADVENT / CONCERT DEL COR ROCK

Concert del Cor Rock... Un centenar de persones amb cançons pop-rock i coreografies a ritme de nadales. A més... obertura del mercat cada dia de 17 a 20 h amb paradetes de menjar d’hivern, artesans, objectes de regal i decoració de Nadal. Hora: 18 h. Parc de la Mola. Escaldes-Engordany.

VISITES

VISITES GUIADES AL MUSEU POSTAL

Visita guiada al museu. Hora: 12 h. Museu Postal. Ordino.

ACTIVITATS INFANTILS

ESPECTACLE DE CARRER ‘SUPLEMENT CHANTILLY’

Espectacle de carrer Suplement Chantilly, ronda de postres amb carro musical ple de pastissos i bombons. Un himne a la gormanderia. Itinerant per l’avinguda Carlemany. Escaldes-Engordany.

EXPOSICIONS

‘La bellesa inhòspita’

Aquesta exposició és un recull de fotografies que Laura Gálvez Rhein va fer participant en el projecte Traspassant l’objectiu, impulsat per la Fundació Setba. Sala Sergi Mas. Sant Julià de Lòria. Fins al 9 de desembre.

‘Materealisme, més enllà de la realitat’

Exposició de Javier Medina de pintures a l’oli de mitjà i gran format. El projecte, difusió del metarealisme, és un nou llenguatge pictòric creat per l’autor. Per tant, l’estil no es pot definir, no hi ha antecedents pictòrics en metarealisme, és un llenguatge pioner. Museu de la Moto. Canillo. Fins al 15 de desembre.

‘Pixelkhrôm’

Exposició col·lectiva. Alumnes de l’Escola d’Art. El projecte artístic Pixelkhrôm arrenca de l’exposició temporal que ens ofereix el museu andorrà Khrôma, l’univers emocional del color, un viatge cromàtic que revela la nostra percepció sensitiva. Centre Cultural La Llacuna. Andorra la Vella.

‘La Vuelta’

Una exposició temporal per donar a conèixer les estratègies i les situacions de carrera que es donen en el ciclisme, tot posant-nos en la pell d’un ciclista que recorre les 21 etapes que conformen aquesta gran volta. Bici Lab Andorra - Museu de la Bicicleta. Andorra la Vella.

‘Encara els llibres’

L’exposició es compon de 9 peces de gran format en colors terrosos, blancs i negres que esdevenen espais de reflexió sobre l’essència de la vida i un retorn als seus orígens més primitius i a la seva gestualitat més brutalista. Galeria Taranmana. Escaldes-Engordany. Fins al 12 de gener.

‘Efímer’

L’exposició recull una mostra de fotografies que exploren el procés d’enderroc i buidatge de dos edificis emblemàtics: la plaça de Braus i Sud Ràdio. Estudi de Miquel Mercè. Escaldes-Engordany. Fins al 31 de gener.

‘Orlan: El cos com a manifest’

L’exposició s’ha plantejat com una retrospectiva concentrada d’una de les artistes més internacionals de la història de l’art contemporani: ORLAN. Parc Central. Fins a l’11 de febrer.

tracking