Televisió

Repte milionari

Netflix renova el ‘reality’ inspirat en ‘El juego del calamar’ per a una segona temporada i obre el càsting. L’anunci coincideix amb el final de la primera edició.

Repte milionari

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Netflix acaba d’anunciar la renovació del reality El juego del calamar: El desafío per a una segona temporada. Després de l’inesperat fenomen global en el qual es va convertir la sèrie creada per Hwang Dong-hyuk, aquest concurs inspirat en la ficció coreana tornarà amb més episodis.

La plataforma ha confirmat la continuació de l’espai tot just quan el final de la primera temporada s’acaba d’estrenar en el catàleg, i s’ha revelat, per fi, qui és el participant guanyador dels 4,56 milions de dòlars. També ha informat que el nou càsting ja ha començat i que ja estan obertes les inscripcions a la web Squidgamecasting.com.

Després de nou episodis de jocs emocionants, aliances i traïcions impactants, només tres concursants van arribar a la gran final després que altres 453 aspirants fossin eliminats. Es tractava de Mai, la jugadora 287; Phil, el jugador 451, i Sam, el jugador 016.

La sèrie en la qual es basa el programa té el rècord de ser la ficció més popular de Netflix de tots els temps, amb 1.650 milions d’hores de visualització en els primers 28 dies després de l’estrena el setembre del 2021. Va ser renovada per a una segona temporada, encara pendent d’estrena.

El concurs no ha estat exempt de polèmiques. “Guanyar 4,56 milions de dòlars no seria un passeig pel parc.” Aquesta va ser la resposta dels seus productors després de fer-se públic que diversos participants del programa emprendrien accions legals per lesions patides al rodatge.

Un despatx d’advocats del Regne Unit representa dos jugadors que afirmen que van patir hipotèrmia durant la gravació d’una prova, a causa de les condicions de fred extrem. Unes acusacions que es van conèixer a principi d’any, quan la premsa britànica va publicar que Netflix havia hagut de facilitar atenció mèdica a alguns concursants durant el rodatge, realitzat en una antiga base aèria a Bedford.

tracking