Agenda

L'Ossa d'Ordino

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

L'Ossa d'Ordino

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

MÚSICA

SWING GIRLS CHRISTMAS

Concert del grup Swing Girls Christmas: Totes les teves cançons de Nadal preferides amb les Pin up més divertides Hora: 18 h. Parc de la Mola. Escaldes-Engordany.

CONFERÈNCIES

‘LLEI DE L’ATRACCIÓ’

Les onze lleis espirituals del diner, amb Jorge Muñoz Parral, autor del bestseller El código de la abundancia. Hora: 17.30 h. Hotel Roc Blanc. Escaldes-Engordany.

FESTES I TRADICIONS

‘L’OSSA D’ORDINO’

Aquest 2023 la farsa es divideix en dues parts: la primera, sota el títol El despertar de l’Osseta d’Ordino, està interpretada íntegrament per la canalla, els dallaires més joves; la segona part correspon a la representació tradicional de L’última Ossa d’Ordino. Hora: 11.45 h. Plaça del Prat de Call. Ordino.

ACTIVITATS INFANTILS

‘Encanto, tribut a colòmbia’

Encanto, tribut a Colòmbia, de la Cia. La Máscara Producciones, és una fantasia musical de ritmes llatins, una explosió d’energia i color que sorprendrà el públic familiar. Està basat en la pel·lícula d’animació Disney d’idèntic títol i conté cançons i balls típics del país de la cúmbia i el bambuc. Hora: 17 h. Sala de festes del Complex Esportiu i Sociocultural. Encamp.

TALLERS

TALLER CREATIU PER CONNECTAR AMB VALORS I EMOCIONS

Un taller per fer esclatar la vostra creativitat. Una experiència visual i tàctil per experimentar amb colors i saber quin o quins colors van amb la persona. Hora: de 20 a 22 h. Ingeni Coworking Europa. Andorra la Vella.

EXPOSICIONS

‘Metarealisme, més enllà de la realitat’

Exposició de Javier Medina de pintures a l’oli de mitjà i gran format. El projecte, difusió del metarealisme, és un nou llenguatge pictòric creat per l’autor. Per tant, l’estil no es pot definir, no hi ha antecedents pictòrics en metarealisme, és un llenguatge pioner. Museu de la moto. Canillo. Fins al 15 de desembre.

‘Pixelkhrôm’

Exposició col·lectiva. Alumnes de l’escola d’art. El projecte artístic Pixelkhrôm arrenca de l’exposició temporal que ens ofereix el Museu Thyssen Khrôma, l’univers emocional del color, un viatge cromàtic que desvela la nostra percepció sensitiva. Centre cultural la Llacuna. Andorra la Vella. Fins al 21 de desembre.

‘Integrats’

El Grup de Folklore Casa de Portugal, amb la col·laboració del comú d’Encamp, presenta l’exposició fotogràfica Integrats, un recull de 14 instantànies fetes en indrets emblemàtics de les set parròquies. Fins al 14 de desembre.

tracking