Televisió

Comença la cursa

Les sèries ‘Succession’ i ‘Abbott Elementary’ buscaran consolidar el seu prestigi en la 81 edició dels Globus d’Or, que es lliuraran el 7 de gener vinent a Los Angeles.

Comença la cursa

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La quarta i última temporada de Succession i la segona d’Abbott Elementary van ser nominades ahir en les categories de millor sèrie dramàtica i millor sèrie de comèdia o musical, respectivament, per a la 81a edició dels Globus d’Or. En l’apartat cinematogràfic la major part de nominacions van ser per als dos títols més populars d’aquest any, Barbie i Oppenheimer.

Succession, que ja va vèncer en les edicions del 2019 i 2021, buscarà engrandir el seu llegat en una lluita on tindrà com a principals rivals The Crown i The Last of Us, l’aclamada sèrie protagonitzada per Pedro Pascal. 1923, inspirada en l’època de la Gran Depressió als Estats Units; The Morning Show, el retrat d’un grup de periodistes a càrrec d’un programa matutí als EUA, i la sèrie de suspens geopolític The Diplomat completen la llista de candidates a millor drama.

D’altra banda, la guanyadora de l’any passat com a millor sèrie de comèdia o musical, Abbott Elementary, s’enfrontarà per segon any consecutiu amb The Bear i Only Murders in the Building. La comèdia esportiva Ted Lasso i Barry –la sèrie sobre un depressiu assassí a sou que vol iniciar-se com a actor– són altres títols d’aquesta categoria, a la qual també ha accedit com a finalista la primera entrega de la sàtira sobre la justícia nord-americana Jury Duty.

En l’apartat de millor sèrie limitada, el fenomen Beef, de Netflix, mesurarà el seu impacte amb la cinquena temporada de Fargo. A més, aquestes competiran amb la sèrie ambientada durant la invasió nazi a França All the Light We Cannot See; el drama musical Daisy Jones and the Six; la històrica Fellow Travelers, i la rupturista Lessons in Chemistry.

La 81a edició dels Globus d’Or se celebrarà el 7 de gener a Los Angeles després d’una renovació de la junta directiva, que ja no depèn de l’Associació de la Premsa Estrangera de Hollywood.

tracking