Televisió

'Los Bridgerton', al maig

Netflix filtra per error la data d’estrena de la tercera temporada de la sèrie. Serà el 16 de maig, cinc mesos més tard del que la plataforma va anunciar inicialment.

'Los Bridgerton', al maig

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Netflix continua amb la seva recentment adquirida política de dividir les temporades dels principals èxits en diverses parts. I, com no podria ser d’una altra manera, la pròxima sèrie que se sotmetrà a aquesta pràctica serà una de les grans apostes, Los Bridgerton, que veurà dividida la tercera temporada en dues parts.

A manca de confirmació oficial de la data d’estrena per part de la plataforma de streaming, caldrà esperar fins a la primavera vinent, concretament fins dijous 16 de maig del 2024, per veure els nous capítols. Un mes més tard, dijous 13 de juny, arribarà la segona tanda d’episodis.

El més curiós de tot plegat és que les dates d’estrena s’han conegut arran d’una distracció del compte oficial de X de la ficció, que va modificar l’avatar i, el més important, la foto de portada, per una altra imatge que incloïa les dates. Quan va córrer la veu entre fans de la sèrie i els mitjans de comunicació, la foto va ser retirada, en espera, se suposa, d’un comunicat oficial de Netflix.

L’estiu passat, el compte oficial de Netflix a Portugal va anunciar que la ficció tenia previst tornar amb els nous lliuraments aquest mateix mes de desembre, una cosa que, finalment, no es complirà. Darrere el retard hi ha molt probablement diferents vagues que han afectat la indústria.

Al març es compliran dos anys del debut de la segona temporada de Los Bridgerton. No obstant això, cal recordar que des d’aleshores els seguidors de la sèrie han pogut calmar les seves ànsies amb un spin-off com a preqüela, La reina Carlota: una historia de los Bridgerton, que va aterrar en Netflix el maig passat repetint l’èxit de la sèrie matriu. La ficció original va ser renovada per a dues temporades, de manera que té assegurada, com a mínim, una quarta entrega.

tracking