Agenda

Monòleg

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

Monòleg

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

CONFERÈNCIES

‘Mètode pilates. què és en realitat?’

Amb Belén Romero, fisioterapeuta. Hora: 19.30 h. Hotel Roc Blanc. Escaldes.

‘Com organitzar una ronda d’inversió?’

Aspectes legals i financers. Amb Helena Checa, de Delvy. Hora: 19 h. Hotel Roc Blanc. Escaldes-Engordany.

ESPECTACLES

‘Monòleg’

Monòleg especial de Nadal. Amb Ivan Lira i Miki Legendario. Hora: 21.30 h. Hotel Roc Blanc. Escaldes-Engordany.

LLETRES

‘La llarga migdiada de Déu’

En aquesta sessió del club de lectura es parlarà de l’obra de Pep Coll i de l’autor, que ha visitat la biblioteca durant el mes de novembre. El llibre s’ambienta en la França del 1940. Biblioteca comunal. Encamp.

EXPOSICIONS

‘Metarealisme, més enllà de la realitat’

Exposició de Javier Medina de pintures a l’oli de mitjà i gran format. El projecte, difusió del metarealisme, és un nou llenguatge pictòric creat per l’autor. Per tant, l’estil no es pot definir, no hi ha antecedents pictòrics en metarealisme, és un llenguatge pioner. Museu de la Moto. Canillo. Fins al 15 de desembre.

‘Pixelkhrôm’

Exposició col·lectiva. Alumnes de l’escola d’art. El projecte artístic Pixelkhrôm arrenca de l’exposició temporal que ens ofereix el Museu Thyssen Khrôma, l’univers emocional del color, un viatge cromàtic que desvela la nostra percepció sensitiva. Centre cultural la Llacuna. Andorra la Vella. Fins al 21 de desembre.

‘Integrats’

El Grup de Folklore Casa de Portugal, amb la col·laboració del comú d’Encamp, presenta l’exposició fotogràfica Integrats, un recull de 14 instantànies fetes en indrets emblemàtics de les set parròquies. Fins al 14 de desembre.

‘Encara els llibres’

L’artista va exposar a Andorra a la galeria d’art Carmen Torrallardona l’any 2002. Hora: 19 h. Galeria Taranmana. Escaldes-Engordany. Fins al 12 de gener.

‘Efímer’

L’exposició recull una mostra de fotografies que exploren el procés d’enderroc i buidatge de dos edificis emblemàtics: la plaça de Braus i Sud Radio. Estudi de Miquel Mercè. Escaldes-Engordany.

‘Orlan: el cos com a manifest’

L’exposició “ORLAN: El cos com a manifest” s’ha plantejat com una retrospectiva concentrada d’una de les artistes més internacionals de la història de l’art contemporani: ORLAN. Parc Central. Andorra la Vella. Fins l’11 de febrer.

tracking