Agenda

Structural color

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

Structural color

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

CONFERÈNCIES

‘EL TELER DAURAT. EL TEU ESPAI. LA TEVA VEU’

Parlarem amb l’exentrenador de bàsquet i emprenedor Jaume Roigés sobre lideratge d’equips i amb Jessica Rivera d’Aumentium. Hora: 19.30 h. Hotel Roc Blanc. Escaldes-Engordany.

‘EL MUSEU POSTAL D’ANDORRA: ESPAI CULTURAL O COL·LECCIÓ DIGITAL’

Xerrada a càrrec de Marta Planas, historiadora de l’art i gestora cultural. Hora: 19 h. Museu Postal. Ordino.

MÚSICA

VESPRES MUSICALS A LA TERRASSA DEL ROC BLANC

Viu els vespres amb ritme i bona companyia, amb Joan Acoustic Simulator. Hora: de 19.15 a 21.15 h. Hotel Roc Blanc. Escaldes-Engordany.

XERRADA

‘DIGUES LA TEVA’

Torna la xerrada Digues la teva del Punt d’Informació Juvenil d’Encamp. Hora: 19 h. PIJ. Punt d’Informació Juvenil. Encamp.

LLETRES

‘MALETA PARAIGUA BOLIC’

Editorial Andorra presenta del llibre de poesia d’Antoni Caus Vidal: Maleta paraigua bolic.

La presentació serà a càrrec de Gabriel Fernàndez i del mateix autor. Hora: 20.30 h. La Fada Ignorant. Andorra la Vella.

EXPOSICIONS

‘STRUCTURAL COLOR’

Inauguració de l’exposició d’Oliver Roura. Les obres exposades, de diverses dimensions, exploren el llenguatge particular de l’artista, colors saturats i relleus aparents que sorgeixen d’una manera de treballar molt particular. Hora: 18.30 h. Galeria Untitled Art Contemporani. Andorra la Vella.

‘Metarealisme, més enllà de la realitat’

Exposició de Javier Medina de pintures a l’oli de mitjà i gran format. El projecte, difusió del metarealisme, és un nou llenguatge pictòric creat per l’autor. Per tant, l’estil no es pot definir, no hi ha antecedents pictòrics en metarealisme, és un llenguatge pioner. Museu de la Moto. Canillo. Fins al 15 de desembre.

‘Pixelkhrôm’

Exposició col·lectiva. Alumnes de l’escola d’art. El projecte Pixelkhrôm arrenca de l’exposició temporal que ens ofereix el Museu Thyssen Khrôma, l’univers emocional del color, un viatge cromàtic que desvela la nostra percepció sensitiva. Centre cultural la Llacuna. Andorra la Vella. Fins al 21 de desembre.

‘Efímer’

L’exposició recull una mostra de fotografies que exploren el procés d’enderroc i buidatge de dos edificis emblemàtics: la plaça de Braus i Sud Radio. Estudi de Miquel Mercè. Escaldes-Engordany.

‘Orlan: el cos com a manifest’

L’exposició Orlan: el cos com a manifest s’ha plantejat com una retrospectiva concentrada d’una de les artistes més internacionals de la història de l’art contemporani: Orlan. Parc Central. Andorra la Vella. Fins a l’11 de febrer.

tracking