televisió

La guerra des del cel

Apple TV+ estrena el 24 de gener ‘Los amos del aire’, la nova sèrie de Steven Spielberg i Tom Hanks després dels èxits ‘Hermanos de sangre’ i ‘The Pacific’.

La guerra des del cel

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Apple TV+ té entre mans una sèrie realment important, que pot convertir-se en un dels grans èxits de la pròxima temporada. Es tracta de Los amos del aire, una producció bèl·lica produïda per Steven Spielberg i Tom Hanks que arriba després de fenòmens com Hermanos de sangre i The Pacific. La producció, que s’estrenarà el 24 de gener a la plataforma, comptarà amb un repartiment ple d’estrelles. El nou tràiler de la sèrie, que acaba d’estrenar-se, és espectacular.

Basada en el llibre homònim de Donald L. Miller i amb guió de John Orloff, Los amos del aire relata com, durant la Segona Guerra Mundial, molts aviadors del 100è Grup de Bombardeig (el Bloody Hundredth) van arriscar les seves vides duent a terme perillosos bombardejos sobre l’Alemanya nazi, bregant amb les condicions gèlides, la falta d’oxigen i el terror absolut de combatre a 25.000 peus d’altura. Uns van ser abatuts i capturats; d’altres van resultar ferits o morts. “Alguns van tenir la sort de tornar a casa. Independentment dels destins individuals, tots van pagar un preu”, remarca Apple en la sinopsi oficial de la ficció.

La sèrie té un elenc estel·lar encapçalat per Austin Butler, Callum Turner, Anthony Boyle i Nate Mann, als qui s’uneixen Raff Law, Barry Keoghan, Josiah Cross, Branden Cook i Ncuti Gatwa.

El llistó deixat per Spielberg i Hanks amb Hermanos de sangre i The Pacific és molt alt. Són dues produccions ja mítiques i molt estimades pels espectadors i que, al llarg dels anys, han anat guanyant pes en l’imaginari col·lectiu dels aficionats. No obstant això, si alguna cosa ha demostrat Apple amb el seu portal de streaming és que hi ha espai per continuar sorprenent amb produccions televisives de gran qualitat.

tracking