Agenda

'Cotó', Cia Txo Titelles

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

'Cotó', Cia Txo Titelles

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LA PROPOSTA DEL DIA

‘COTÓ’, CIA. TXO TITELLES

Al poble de Conill-Conillam hi viuen moooolts conills i molt diferents. En algunes coses s’assemblen: els agrada jugar junts, els encanten les pastanagues i tots tenen les orelles ben dretes. Tots, menys en Cotó. El protagonista d’aquest conte farà tot el possible per aconseguir ser com els altres, fins que coneix un personatge extraordinari que l’ajudarà. Hora: 17 i 18.30 h. Teatre Comunal. Andorra la Vella. TEATRE

‘LLUM DEL FANALET’

Uns pastorets molt divertits, amb guitarra, baix i bateria us faran cantar i ballar nadales, i el més important, us faran assajar la cançó per fer cagar el tió. Hora: 17 h. Auditori del Palau de Gel d’Andorra. Canillo.

‘AMB LLETRA MENUDA’, DE TEIA MONER

Una obra interdisciplinària que barreja titelles, objectes, treball actoral i màgia, basada en els contes de l’escriptor i mestre Jaume Cela com ara Els nassos del Rei o El gegant panxut. Hora: 10 h. Biblioteca comunal. Encamp.

TALLER

CHRISTMAS ATELIER

Es tracta d’un taller sobre manualitats i coreografies amb músiques nadalenques. Hora: de 17.30 a 19 h. Escola Líquid Dansa. Escaldes-Engordany.

‘BOLES DECORATIVES AMB MISSATGE’

Els participants podran donar forma a boles per guarnir l’arbre de Nadal i escriure-hi missatges a l’interior per a les seves persones especials. Hora: 11.30, 12.30, 16 i 17 h. Museu Thyssen. Escaldes-Engordany.

ACTIVITATS INFANTILS

6A CURSA EL PETIT SANTA CLAUS

Prebenjamí: 2017 i posteriors - 12.10 h

Benjamí: 2015 - 2016 - 12.20 h

Aleví: 2013 - 2014 - 12.30 h

Infantil: 2011 - 2012 - 12.40 h

Cadet 2009 - 2010 - 12.50 h

A les 12 h. Xocolata i coca i lliura la teva carta al Pare Noel.

Estadi Comunal. Andorra la Vella.

‘PETITS CONTES DE NADAL’

Es tracta d’una sessió de contes pensada per als més petits, per compartir amb ells els seus primers llibres i gaudir amb petites històries del plaer de sentir i llegir contes. Hora: 11 h Biblioteca comunal universitària - Museu Fàbrica Reig. Sant Julià de Lòria.

CONFERÈNCIES

‘L’ÈPICA DEL FRACÀS’

L’èpica del fracàs no és més que un passeig per la història de la competició ciclista i els seus protagonistes, per reviure els moments inoblidables i inspiradors d’algunes de les lluites més grans. Hora: 16.30 h.

Bici Lab Andorra · Museu de la bicicleta. Andorra la Vella.

MÚSICA

SWEET VICTORIA EN CONCERT

Refugia’t del fred i vine a escoltar dues de les veus més dolces del país amb la Marianela i la Stefi, que ens regalaran un repertori de balades per embellir aquesta tarda de dissabte. Hora: de 18 a 20 h. Roca & Ribes. Andorra la Vella.

EXPOSICIONS

‘Structural color’

Exposició d’Oliver Roura. Les obres exposades, de diverses dimensions, exploren el llenguatge particular de l’artista, colors saturats i relleus aparents que sorgeixen d’una manera de treballar molt particular. Hora: 18.30 h. Galeria Untitled Art Contemporani. Andorra la Vella. Fins al 23 de febrer.

‘Pixelkhrôm’ Exposició col·lectiva. Alumnes de l’escola d’art. El projecte artístic Pixelkhrôm arrenca de l’exposició temporal que ens ofereix el Museu Thyssen Khrôma, l’univers emocional del color, un viatge cromàtic que desvela la nostra percepció sensitiva. Centre cultural la Llacuna. Andorra la Vella. Fins al 21 de desembre.

‘Efímer’

L’exposició recull una mostra de fotografies que exploren el procés d’enderroc i buidatge de dos edificis emblemàtics: la plaça de Braus i Sud Radio. Estudi de Miquel Mercè. Escaldes-Engordany.

‘Orlan: el cos com a manifest’

L’exposició Orlan: el cos com a manifest s’ha plantejat com una retrospectiva concentrada d’una de les artistes més internacionals de la història de l’art contemporani: Orlan. Parc Central. Andorra la Vella. Fins a l’11 de febrer.

Encara els llibre

L’artista va exposar a Andorra a la galeria d’art Carmen Torrallardona l’any 2002, galeria que jo vaig dirigir en tant que directora artística del 1998 al 2009. Hora: 19 h. Galeria Taranmana. Escaldes-Engordany. Fins el 12 de gener.

tracking