Agenda

'El repte de l'autoconfiança'

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

'El repte de l'autoconfiança'

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

LA PROPOSTA DEL DIA

‘EL REPTE DE L’AUTOCONFIANÇA’

Com millorar la confiança en nosaltres mateixos. Desenvolupament personal per a emprenedors. Hora: 19.30 h. Hotel Roc Blanc. Escaldes-Engordany. VISITES

VISITA GUIADA A ANDORRA LA VELLA

Aquesta activitat permet visitar d’una forma distesa els llocs més emblemàtics i interessants d’Andorra la Vella, incloent-hi el centre històric. Repassaran la història d’Andorra en el seu context. Faran referència al ric patrimoni històric, cultural, natural i artístic que es troba al llarg de l’acurat recorregut escollit. Hora: 10.30 h. Plaça de la Rotonda. Andorra la Vella.

‘MÀGIA DE NADAL’ · VISITA GUIADA NOCTURNA A ANDORRA LA VELLA

Veniu a gaudir d’Andorra la Vella quan enfosqueix i es troba majestuosament engalanada per les festes nadalenques. Hora: 19 h. Plaça de la Rotonda. Andorra la Vella.

VISITA GUIADA A ESCALDES – CALDEA I LA IMPORTÀNCIA DE L’AIGUA TERMAL

Veurem nombroses mostres d’art que embelleixen molts espais d’Escaldes. Farem referència al ric patrimoni cultural, natural, arquitectònic i artístic que trobarem al llarg del recorregut que hem traçat curosament. Hora: 15 h. Parc de la Mola. Escaldes-Engordany.

EXPOSICIONS

‘Pixelkhrôm’

Exposició col·lectiva. Alumnes de l’escola d’art. El projecte artístic Pixelkhrôm arrenca de l’exposició temporal que ens ofereix el museu Thyssen Khrôma, l’univers emocional del color, un viatge cromàtic que desvela la nostra percepció sensitiva. Centre cultural la Llacuna. Andorra la Vella. Fins al 21 de desembre.

‘Encara els llibres’

L’artista va exposar a Andorra a la galeria d’art Carmen Torrallardona l’any 2002. Hora: 19 h. Galeria Taranmana. Escaldes. Fins al 12 de gener.

‘EfÍMER’

L’exposició recull una mostra de fotografies que exploren el procés d’enderroc i buidatge de dos edificis emblemàtics: la plaça de Braus i Sud Radio. Estudi de Miquel Mercè. Escaldes. Fins al 31 de gener.

‘Orlan: el cos com a manifest’

L’exposició s’ha plantejat com una retrospectiva concentrada d’una de les artistes més internacionals de la història, Orlan. Parc Central. Andorra la Vella. Fins a l’11 de febrer.

‘Structural color’

Exposició d’Oliver Roura. Les obres exposades exploren el llenguatge particular de l’artista. Galeria Untitled Art Contemporani. Andorra la Vella. Fins al 23 de febrer.

tracking