televisió

'Andor', en espera

La segona temporada d’aquesta sèrie de ‘Star Wars’ no arribarà el 2024, com estava previst. La ficció no figura al calendari d’estrenes de Disney+ per a l’any vinent.

'Andor', en espera

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La segona temporada d’Andor, la sèrie de l’univers de Star Wars que serveix de preqüela a Rogue One, hauria d’haver arribat a Disney+ l’any vinent. No obstant això, després de la publicació del calendari d’estrenes de la plataforma, sembla que els seus fans hauran d’esperar una mica més per retrobar-se amb el famós heroi interpretat per Diego Luna, Cassian Andor.

Andor va estrenar la seva primera temporada a final del 2022 i va sorprendre gratament la crítica i el públic en oferir una nova perspectiva de la rebel·lió contra l’Imperi Galàctic, un dels episodis més rellevants de la saga galàctica.

El fet que Andor no estigui present en el calendari de Disney per al 2024 significa que LucasFilm ha decidit que el segon lliurament de la sèrie creada per Tony Gilroy arribarà, com a molt aviat, a principi de l’any següent. Encara no s’han confirmat la data d’estrena ni cap altre detall sobre aquest tema, però el més probable és que caldrà esperar un any més per continuar aprofundint en el passat de Cassian i els seus anys de formació a l’Aliança Rebel.

Això no significa, però, que ens quedem sense Star Wars, ja que sembla que sí que comptarem amb altres estrenes de la franquícia de La guerra de les galàxies. LucasFilm donarà a conèixer els foscos secrets que amaguen els últims dies de l’era de l’Alta República amb The Acolyte. En aquest thriller, un Padawan es reuneix amb el seu mestre Jedi per investigar una sèrie de crims. Però en la seva cerca s’hauran d’enfrontar a inesperades forces.

La sèrie arribarà a Disney+ el 2024, igual que Skeleton Crew, una altra producció de la franquícia que tracta la història de quatre nens perduts a la galàxia que intenten tornar a casa. Cap de les dues té data d’estrena.

tracking