Agenda

Quim Salvat

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

Quim Salvat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LA PROPOSTA DEL DIA

Quim Salvat

Viu els vespres amb ritme i bona companyia, amb Quim Salvat. Hora: de 19.15 a 21.15 h. Hotel Roc Blanc. Escaldes-Engordany.

'Rigoletto'

Rigoletto, de Giuseppe Verdi, produïda per Andorra Lírica. Una iniciativa impulsada pel comitè nacional d’Andorra per a l’Unicef amb el patrocini del comú d’Andorra la Vella, FEDA, Lucas Fox, Jet Consult i Art Lab. Hora: 20.30 h. Centre de Congressos. Andorra la Vella.

'Veu silent'

Concert de presentació del nou EP Veu Silent del duo Roser Puigbò i David Sanz. Hora: 20.30 h. Teatre Comunal. Andorra la Vella.

TALLER

Taller de Porteig

En aquest taller descobrirem tots els beneficis del portament, tant per a tu com per al nadó. Amb llevadores de Criand. Hora: 10.30 h. Hotel Roc Blanc. Escaldes-Engordany.

CONFERÈNCIES

‘Joieria personalitzada’

Vine a conèixer les joies de la Clàudia Istar i descobreix les creacions personalitzades que et pot fer amb elegància i significat. Hora: de 19 a 21 h. Hotel Roc Blanc. Escaldes-Engordany.

EXPOSICIONS

‘Pixelkhrôm’

Exposició col·lectiva. Alumnes de l’escola d’art. El projecte artístic Pixelkhrôm arrenca de l’exposició temporal que ens ofereix el museu Thyssen Khrôma, l’univers emocional del color, un viatge cromàtic que desvela la nostra percepció sensitiva. Centre cultural la Llacuna. Andorra la Vella. Fins al 21 de desembre.

‘Encara els llibres’

L’artista va exposar a Andorra a la galeria d’art Carmen Torrallardona l’any 2002. Hora: 19 h. Galeria Taranmana. Escaldes. Fins al 12 de gener.

‘EfÍMER’

L’exposició recull una mostra de fotografies que exploren el procés d’enderroc i buidatge de dos edificis emblemàtics: la plaça de Braus i Sud Radio. Estudi de Miquel Mercè. Escaldes. Fins al 31 de gener.

‘Orlan: el cos com a manifest’

L’exposició s’ha plantejat com una retrospectiva concentrada d’una de les artistes més internacionals de la història, Orlan. Parc Central. Andorra la Vella. Fins a l’11 de febrer.

‘Structural color’

Exposició d’Oliver Roura. Les obres exposades exploren el llenguatge particular de l’artista. Galeria Untitled Art Contemporani. Andorra la Vella. Fins al 23 de febrer.

tracking