Agenda

Concert amb la Coral de Sant Miquel d'Encamp i la Coral de Sant Antoni de la Massana

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

Concert amb la Coral de Sant Miquel d'Encamp i la Coral de Sant Antoni de la Massana

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LA PROPOSTA DEL DIA

Concert amb la Coral de Sant Miquel d'Encamp i la Coral de Sant Antoni de la Massana

Concert a càrrec de la Coral de Sant Miquel d’Encamp i de la Coral de Sant Antoni de la Massana. Ambdós grups s’uniran per oferir un repertori de cançons nadalenques per a tots els públics. Hora: 21 h. Església de Santa Eulàlia. Encamp.

ESPECTACLES

‘Le voyage magique', CIA. Stelzen art’

Espectacle itinerant per l’avinguda Meritxell. Hora: 18.30 h. Andorra la Vella.

CURSOS

‘Classe per parelles 'prepara't per al part’’

Combinarem classe teòrica, exercici físic i relaxació. Hora: 10 h. Hotel Roc Blanc. Escaldes-Engordany.

TEATRE

‘Els Pastorets’

Aquest Nadal es compleixen 30 edicions d’Els Pastorets de Sant Julià de Lòria, i per celebrar-ho passejarem per tots els racons de les edicions de tots aquests anys. Hora: a les 18 h i a les 20 h. Sala Sergi Mas. Sant Julià de Lòria.

EXPOSICIONS

‘Encara els llibres’

L’artista va exposar a Andorra a la galeria d’art Carmen Torrallardona l’any 2002. Hora: 19 h. Galeria Taranmana. Escaldes-Engordany. Fins al 12 de gener.

‘Virtus Unita Fortior’

Nou espai on s’uneixen les diferents religions a través de l’art. Hotel Roc Blanc. Escaldes-Engordany. Fins al 15 de gener.

‘Efímer’

L’exposició recull una mostra de fotografies que exploren el procés d’enderroc i buidatge de dos edificis emblemàtics: la plaça de braus i Sud Ràdio. Estudi de Miquel Mercè. Escaldes-Engordany. Fins al 31 de gener.

‘Orlan: El cos com a manifest’

L’exposició Orlan: el cos com a manifest s’ha plantejat com una retrospectiva concentrada d’una de les artistes més internacionals de la història de l’art contemporani: Orlan. Parc Central. Andorra la Vella. Fins a l’11 de febrer.

‘Structural color’

Exposició d’Oliver Roura. Les obres exposades, de diverses dimensions, exploren el llenguatge particular de l’artista. Galeria Untitled Art Contemporani. Andorra la Vella. Fins al 23 de febrer.

‘Glòria Estefanell’

Et convidem a fer la primera baixada amb les obres de la Glòria Estefanell, exesquiadora olímpica. Descobrirem la seva faceta artística. No t’ho perdis! Art al Set Galeria. Escaldes-Engordany. Fins al 28 de febrer.

tracking