Televisió

'Fargo', al complet

Movistar Plus+ celebra els 10 anys de la sèrie incorporant al catàleg les quatre primeres temporades. La cinquena està actualment en emissió a la plataforma.

'Fargo', al complet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Des de final de novembre passat, Movistar Plus+ emet en exclusiva a Andorra i Espanya la cinquena i de moment última temporada de la sèrie Fargo, una ficció nascuda arran de la reeixida i extravagant pel·lícula de culte dels germans Coen.

La sèrie va iniciar la seva emissió el 15 d’abril del 2014 i conserva tots els elements que van fer gran el film: humor negre, ironia, violència extrema, surrealisme, personatges patètics involucrats en crims absurds... Amb aquests ingredients, no va trigar a fer-se un lloc a moltes llars, i amb el temps va acabar arribant a Netflix, on ja no està disponible, Amazon Prime Video i HBO Max, tot i que aquí únicament ho van fer les quatre primeres temporades.

Movistar Plus+ és l’únic servei de streaming que actualment emet la cinquena temporada de la ja famosa sèrie, que per a aquesta ocasió compta amb Juno Temple (Ted Lasso), Joe Kerry (Stranger Things) o Jon Hamm (Mad Men) entre els seus protagonistes. Cada dimecres es pot veure un nou episodi, fins que es completin els deu que conformen la tanda, però l’inconvenient, fins fa pocs dies, era que no es podien veure les anteriors temporades a la plataforma.

I diem “fins fa pocs dies” perquè des del 30 de desembre ja estan al catàleg de Movistar Plus+ les temporades 1 a 4 de Fargo. D’aquesta manera, els fans de la ficció ja la poden gaudir completa en un mateix lloc, sense necessitat de canviar de proveïdor de continguts audiovisuals.

Fargo és un hipnòtic thriller criminal amb altes dosis d’humor negre i personatges anodins que oculten els pitjors secrets. Creada per Noah Hawley i amb els germans Coen en la producció executiva, l’antologia desenvolupa una història diferent amb nous personatges cada temporada, conservant sempre, això sí, els trets distintius que la caracteritzen.

tracking