Agenda

Ensenyances del Dr. Grabovoi

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

Ensenyances del Dr. Grabovoi

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

XERRADES

‘Ensenyances del Dr. Grabovoi’

Descobreix què són i com poden ajudar-te les seqüències numèriques i les tecnologies. Entrada gratuïta. Hora: 19.30 h. Hotel Roc Blanc Holistic Wellness. Escaldes-Engordany.

EXPOSICIONS

‘ENCARA ELS LLIBRES’

L’artista Agustí Puig va exposar a Andorra a la galeria d’art Carmen Torrallardona l’any 2002. En aquesta ocasió, i contràriament al que va presentar aleshores, mostra els quadres a gran escala. L’exposició es compon de nou peces de gran format en colors terrosos, blancs i negres. Hora: 19 h. Galeria Taranmana. Escaldes-Engordany. Fins al 12 de gener.

‘VIRTUS UNITA FORTIOR’

Nou espai on s’uneixen les diferents religions a través de l’art. Amb portes tibetanes, art jueu, art budista japonès i art religiós andorrà. Hotel Roc Blanc. Escaldes-Engordany. Fins al 15 de gener.

‘EFÍMER’

L’exposició recull una mostra de fotografies que exploren el procés d’enderroc i buidatge de dos edificis emblemàtics: la Plaça de Braus i Sud Ràdio. Estudi de Miquel Mercè. Escaldes-Engordany. Fins al 31 de gener.

‘ESTAMPES’

Exposició de Pedro Muñoz Barrero. La mostra, de caràcter figuratiu, està formada per diverses peces de format mitjà en què s’exhibeixen diferents escenes populars i bodegons que destil·len nostàlgia i un intens interès pel color. Sala d’exposicions del comú d’Encamp. Fins al 12 de febrer.

‘INSPIRACIÓ ABORIGEN’

Exposició de pintura de Nathalie Chappert. Pintora autodidacta, la seva pintura és essencialment intuïtiva i femenina en què els colors i l’elegància s’hi combinen. Es guia en els moviments, el color i l’expressió d’emocions. Això resulta en obres que irradien energia i llum, tot en una bonica energia positiva. Horari: de dilluns a divendres de 9 h a 20 h, dissabtes de 9 h a 13 h. Edifici l’Estudi. Ordino. Fins al 12 de febrer.

‘MAÏS JORBA’

La mostra s’ha organitzat en el marc de l’aniversari de la Declaració dels Drets Humans. Horari: de 10 a 13 h i de 16 a 19 h. Dissabtes, de 10 a 13 h. Diumenges, tancat. Ambaixada d’Espanya a Andorra. Andorra la Vella. Fins al 18 de febrer.

‘ORLAN: EL COS COM A MANIFEST’

L’exposició s’ha plantejat com una retrospectiva concentrada d’una de les artistes més internacionals de la història de l’art contemporani: ORLAN. Parc Central. Andorra la Vella. Fins a l’11 de febrer.

‘STRUCTURAL COLOR’

Exposició d’Oliver Roura. Les obres exposades, de diverses dimensions, exploren el llenguatge particular de l’artista. Galeria Untitled Art Contemporani. Andorra la Vella. Fins al 23 de febrer.

tracking