Prediccions del Zodíac

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Àries Una nit de somni agitat i d'estranys somnis podria fer que sentis apatia i manca de motivació. Controla't. Poden sorgir-te oportunitats que voldràs aprofitar. Tindràs algunes idees noves i interessants. No obstant això, el teu nivell denergia pot patir alts i baixos. Menja adequadament i mantingues la concentració per tal d'aprofitar al màxim les energies planetàries.

Taure Els canvis d'humor i les distraccions petites i irritants podrien posar-te temporalment en conflicte amb un company. Pots percebre insults que en realitat no existeixen. La comunicació és tensa. El millor és que surtis i facis alguna cosa entretinguda. D'aquesta manera us alliberareu de tota l'energia negativa. Pots ser aquesta encantadora persona quan vegis la teva parella de nou.

Bessons La inspiració podria copejar-te avui com un llamp caigut del cel. La teva imaginació, innovació i enginy són alts. Qualsevol cosa que inventis o descobreixis atraurà una gran quantitat datenció positiva. Els nervis poden estar una mica tensos, així que tracta de mantenir la calma i de deixar els nervis de banda si trobes algun obstacle aquí i allà.

Cranc Avui pots sentir com la teva ment dóna voltes a cert assumpte, sobretot a mesura que s'acosta el final del dia. Res no sembla anar bé. Les coses no estan realment tan malament com penses. El més probable és que part de la vostra inquietud tingui a veure amb l'anticipació d'esdeveniments futurs. Poden sorgir tensions difícils quan t'irritis sense cap raó. No facis que la situació sigui pitjor del que hauria de ser.

Lleó Estàs en una bona posició per aconseguir un gran avenç. La teva sensibilitat funciona a favor teu. Et dóna una idea de les coses que els altres no tenen. La bona notícia és que això ve amb una força addicional que t'ajuda a tenir més facilitat en prendre decisions i ser més racional a les teves accions. Aquesta meravellosa combinació t'ajuda a assolir l'èxit i la bona sort que et mereixes.

Verge No et deixis portar gaire per l'esperit lliure que pot arribar a dominar el matí. Diverteix-te en aquest moment, però totes les coses bones han d'arribar al final en algun moment. Poden demanar-te que treballis en una posició més seriosa. En lloc de tirar endavant i de treballar per aconseguir fer les coses de la manera desitjada, sigues més sensible envers els altres i vés amb compte amb el teu enfocament.

Balança Pots sentir que estàs arribant al teu clímax dramàtic emocional pel que fa a un tema que et prens com una cosa personal. Hi ha una gran força agitant els teus sentiments, però això no vol dir que hagis de perdre el control. Encara que aquesta emoció s'acumula dins teu, hi ha una força sòlida i estable per ajudar-te a mantenir els peus a terra. Aquest salvavides sempre hi és quan la necessites, així que confia en ell.

Escorpí Aneu amb compte amb deixar que la vostra naturalesa erràtica i voluntariosa domini l'escenari. Deixa't anar amb el corrent i sigues més sensible cap a les persones que t'envolten. Mantingues els peus a terra, centra't i sigues conscient de les teves emocions. Això pot ser més fàcil de dir que de fer, però aquest tipus de comportament és la clau per treure-li el màxim partit avui dia. Hi ha una oportunitat de fer les coses duna manera una mica diferent de com les has fet fins ara.

Sagitari Potser et demanen comptes per alguna cosa del que no et vas poder ocupar de manera adequada. Avui hi ha una sensació meravellosament expansiva que hauries d'aprofitar. No deixis que els detalls t'atrapin gaire. No deixis que el que vas fer malament t'aclapara. Hi ha moltes coses meravelloses per celebrar. Per què fer-les malbé per nimietats?

Capricorn Alguns amics involucrats en les arts i les ciències es poden voler reunir avui, potser per a una pluja d'idees. Hauries de poder sentir els teus guanys d'innovar. Potser tens molt per aportar. Les activitats de grup han de ser satisfactòries, particularment aquelles que involucren activitats humanitàries. Aquest promet ser un dia ocupat i estimulant. No tractis de fer gaire perquè t'esgotaràs.

Aquari Aquest és un bon dia per mantenir un perfil baix. Qualsevol atenció que rebis avui serà sospitosa. No et refiïs dels motius de qualsevol persona que faci massa preguntes, o que sembli massa interessada en tot el que fas. Aquest no és un bon dia per començar nous projectes o seguir endavant amb noves amistats. Perd-te a la recerca dels teus propis interessos.

Peixos Avui podeu tenir un munt de plans per al futur. Les idees et poden arribar molt de pressa i en molta quantitat. Potser et resultarà difícil decidir quines són les més viables. Hauries d'estar sentint una inspiració i un entusiasme especials. Aquest és un bon dia per fer plans i formular idees per a projectes creatius.

tracking