Prediccions del Zodíac

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Àries La teva situació financera és confusa? Estàs començant a entrar en pànic sobre això? Pots estar alterant-te per res. Aconsegueix totes les dades, centra't en els fets, i observa el que realment estigui succeint. Quan consultis les xifres reals i les revisis un parell de vegades, hauries de descobrir que pots manejar la situació.

Taure Certes idees per a projectes creatius poden inundar la teva ment, però poden ser massa generals o vagues d'entendre. Fes una llista si vols, però no sentis que has de començar qualsevol cosa avui. És possible que necessitis analitzar les idees durant uns dies abans de decidir-te pel millor punt de partida. Sigues pacient.

Bessons Heu estat rebent vibracions estranyes d'algú proper a tu? És probable que aquesta persona no estigui molesta amb tu. Pot estar preocupada sobre els propers canvis a l'entorn professional. Tot sembla indicar que aquestes preocupacions són infundades. Ofereix al teu amic sortir a menjar i escoltar-lo. Seràs capaç d'alleugerir la càrrega i de proporcionar una perspectiva molt necessària.

Cranc Podries estar planejant assistir a un esdeveniment social avui. Estàs desitjant que arribi. Certs tràmits podrien ocupar tanta part del teu temps avui que et preguntis si hi podràs anar. La paperassa no sembla tan urgent. Fes tot el que puguis i després ves a la teva festa. T'ho mereixes.

Lleó Comunicacions frenètiques que tenen a veure amb un projecte o assumptes de família podrien fer que et descentris. Massa preocupacions importants t'han afectat alhora. Pot ser confús, però ves a poc a poc i no tinguis la temptació de tractar daconseguir tot duna vegada. Avui la teva ment és estable i analítica. Ves amb el corrent i ho podràs aconseguir tot.

Verge Bones notícies sobre diners podrien donar-te també idees sobre com gastar-los, sobretot a casa teva. Potser necessites un moble nou o hagis pensat en pintar o redecorar. Aquest és un bon moment per fer-ho, sempre que tinguis cura i no deixis que la teva exuberància tregui el millor de tu. No vols haver de tornar a pintar o tornar mobles a la botiga.

Balança La teva ment és aguda i estàs en disposició d'assumir qualsevol cosa que aparegui davant teu. Els familiars o amics podrien notar això força ràpid, així que no et sorprenguis si acudeixen a tu a la recerca dajuda i consell. Probablement donaràs molts d'aquests avui, així que prepara't. El treball doficina pot ser una mica aclaparador. Mentre vagis pas a pas, ho podràs fer tot.

Escorpí Els llibres i les revistes sobre temes psíquics, espirituals o metafísics podrien ocupar molta de la teva atenció avui. Podries inclinar-te cap a deixar de banda les teves tasques rutinàries a favor de continuar llegint i trucar a tots els teus amics per dir-los què has après. Guarda-t'ho per aquesta nit. Ets una persona massa seriosa per deixar de banda la feina, i sentiries que abandones el teu deure si ho fessis.

Sagitari Un objectiu relativament recent que t'has establert com a objectiu pot semblar una mica aclaparador. Potser et preguntes si aconseguiràs fer-ho. Tot i que podries distreure't fàcilment, pots centrar-te si ho intentes, i això és el que has de fer ara. Les finances poden necessitar atenció, i possiblement la paperassa, però això és només rutina.

Capricorn La manca de comunicació i potser fins i tot fredor per una amistat podria fer que sorgeixin les teves inseguretats i que et preguntis si aquesta persona encara es preocupa per tu. No et preocupis. Aquesta persona se sent molesta, però no pas amb tu. Pot estar massa preocupada pels seus assumptes per comprendre el problema. Aguanta aquí i estaran en contacte de nou quan estigui llesta.

Aquari Un membre del teu grup es pot haver anat sense dir a ningú a on es dirigia. Això podria ser preocupant per a la resta de vosaltres, però no et preocupis. Probablement està bé, i potser simplement hagi de pensar una mica en pau. Has d'acceptar que no sabràs d'aquesta persona avui. Tingues fe i no et preocupis.

Peixos Una trucada estranya, inesperada o correu electrònic podria desconcertar-te. Potser no coneixes la persona que truca o pot ser que la informació no tingui sentit. El que sentis pot ser exagerat, sinó fals. Si és important per a tu, analitza els fets abans de treure conclusions i comentar-ho a altres persones.

tracking