Agenda

Visites als tallers de restauració de Patrimoni cultural

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

Visites als tallers de restauració de Patrimoni cultural

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

ACTIVITATS

Visites als tallers de restauració de patrimoni cultural

11 h al taller de restauració de l’Arxiu Nacional d’Andorra; Edifici Prada Casadet, 8-12, AD 500 Andorra la Vella. 13 h al taller de restauració i reserva de béns mobles de l’Àrea de Patrimoni Cultural. Hotel Rosaleda. Avinguda François Mitterrand, 13. Encamp.

CONFERÈNCIES

TAULA RODONA: ‘LA POLÍTICA QUE VINDRÀ’

Taula rodona sobre com hauria de ser la política del futur. Presentació del llibre amb l’autora, Elisenda Alamany, i amb Judith Pallarés. Hora: 19.30 h. Hotel Roc Blanc Holistic Wellness. Escaldes-Engordany.

MÚSICA

‘VESPRES MUSICALS ’

Viu els vespres amb ritme i bona companyia. DJ Helder Barroso. Hora: de 19.15 a 21.15 h. Terrassa de l’Hotel Roc Blanc. Escaldes-Engordany.

‘Jazz matisse ’

Concert inspirat en la sèrie d’Henri Matisse Jazz, a càrrec del duet Efrem Roca (saxo) i Kic Barroc (teclats). La improvisació del jazz impregnada dels colors de Matisse. Hora: 20 h. Centre d’Art. Escaldes-Engordany.

EXPOSICIONS

‘CAMINANT. ELS MEUS REFUGIS’

Aquesta mostra captivadora ens transportarà a través dels refugis íntims de l’artista Naiara Escabais Oferil, expressats a través de la seva visió única i creativitat. L’Institucional, Parc Central. Andorra la Vella. Fins al 26 de gener.

‘EFÍMER’

L’exposició recull una mostra de fotografies que exploren el procés d’enderroc i buidatge de dos edificis emblemàtics: la Plaça de Braus i Sud Ràdio. Estudi de Miquel Mercè. Escaldes-Engordany. Fins al 31 de gener.

‘Estampes’

Exposició de Pedro Muñoz Barrero. La mostra, de caràcter figuratiu, està formada per diverses peces de mitjà format i exhibeix diferents escenes populars i bodegons, que destil·len nostàlgia i un intens interès pel color. Sala d’exposicions del Comú. Encamp. Fins al 12 de febrer.

‘STRUCTURAL COLOR’

Exposició d’Oliver Roura. Les obres exposades, de diverses dimensions, exploren el llenguatge particular de l’artista. Galeria Untitled Art Contemporani. Andorra la Vella. Fins al 23 de febrer.

‘Inspiració aborigen ameridiana’

Exposició de Nathalie Chappert. Pintora autodidacta, la seva pintura és essencialment intuïtiva i femenina i combina els colors i l’elegància. Edifici l’Estudio. Ordino. Fins al 12 de febrer.

‘Un viatge en el temps’

Exposició de Manel Galícia Marcet. Biblioteca Comunal Antoni Morell. La Massana. Fins al 2 de març.

tracking