Agenda

Komanem

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

Komanem

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

MÚSICA

KOMANEM

Els membres del grup Komanem van començar amb jam-sessions amb altres músics amb qui compartien local d’assaig. A poc a poc, l’afinitat d’estils i de gustos els va portar a crear un grup independent. Hora: 21.30 h. Auditori Nacional d’Andorra. Ordino.

ACTIVITATS INFANTILS

TALLER DE GRAVAT

Taller de gravat a càrrec de l’artista Mònica Armengol, en què crearan retrats utilitzant dues tècniques de gravat: la punta seca i el monotip. Hora: 11 h. Centre d’art. Escaldes-Engordany.

EXPOSICIONS

‘ORLAND: EL COS COM A MANIFEST’

L’exposició Orlan: el cos com a manifest s’ha plantejat com una retrospectiva concentrada d’una de les artistes més internacionals de la història de l’art contemporani: Orlan. Parc Central. Andorra la Vella. Fins a l’11 de febrer.

‘ESTAMPES’

Exposició de Pedro Muñoz Barrero. La mostra, de caràcter figuratiu, estarà formada per diverses peces de mitjà format on s’exhibiran diferents escenes populars i bodegons, que destil·len nostàlgia i un intens interès pel color. Sala d’exposicions del comú. Encamp. Fins al 12 de febrer.

‘INSPIRACIÓ ABORIGEN AMERIDIANA’

Exposició de Nathalie Chappert. Pintora autodidacta, la seva pintura és essencialment intuïtiva i femenina, en què colors i elegància es combinen. Edifici l’Estudi. Ordino. Fins al 12 de febrer.

‘MAÏS JORBA’

Mostra organitzada per l’ambaixada d’Espanya a Andorra a la seva sala d’exposicions, un acte que coincideix amb el 75è aniversari de la declaració dels drets humans. Ambaixada d’Espanya a Andorra. Andorra la Vella. Fins al 18 de febrer.

‘PIERRE MAUREL’

En aquesta exposició podrem veure originals de dues de les seves obres, Michel, recopilant pàgines dels primers volums d’aquest periodista que sovint fa una crítica econòmica i social a partir de les seves vivències, i L’arme à gauche, que és un spin-off de Michel protagonitzada per Mario, un exactivista retirat a la campanya francesa a qui el passat el persegueix. Museu del Còmic. La Massana. Fins al 27 de febrer.

tracking