Televisió

Les sèries del mes (i III)

Les estrenes del febrer es completen amb propostes com ara una sèrie d’acció real sobre l’‘anime’ ‘Avatar’ o l’esperada adaptació del ‘best-seller’ ‘Reina Roja’.

Les sèries del mes (i III)

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

–Avatar. La leyenda de Aang, 22 de febrer a Netflix. Versió d’acció real de la sèrie d’animació protagonitzada per Aang, el jove Avatar, que ha de dominar els quatre elements (aigua, terra, foc i aire) per restaurar l’equilibri d’un món amenaçat per la temible Nació del Foc, que va massacrar els Nòmades Aire. Aang (Gordon Cormier), un jove Nòmada Aire, “l’últim de la seva estirp”, desperta per ocupar el lloc que li correspon com a Avatar. Al costat dels seus nous amics Sokka (Ian Ousley) i Katara (Kiawentiio), “germans i membres de la Tribu Aigua del Sud”, emprèn una odissea per salvar el món i contrarestar l’assalt del Senyor del Foc Ozai (Daniel Dae Kim).

–Shogun, 27 de febrer a Disney+. Ambientada al Japó del segle XVII, Shogun adapta la novel·la homònima de James Clavell, que relata la història de com Lord Yoshii Toranaga lluita per la seva vida mentre els seus enemics al Consell de Regents s’uneixen contra ell. Es tracta d’una nova adaptació després de la que es va realitzar el 1980 i que va comptar amb Richard Chamberlain i Toshiro Mifune en els principals papers, que ara interpretaran Cosmo Jarvis i Kiroyuki Sanada.

–Reina Roja, 29 de febrer a Amazon Prime Video. Vicky Luengo i Hovik Keuchkerian protagonitzen l’adaptació de Reina Roja, el primer títol de la reeixida trilogia de Juan Gómez-Jurado. Es tracta d’un thriller ambientat a Madrid que desgranarà en set episodis la història d’Antonia Scott: una dona amb una extraordinària intel·ligència i que ha salvat desenes de vides malgrat no treballar per a cap cos policial, i que viu tancada al seu pis. Un inspector de policia acusat de corrupció accepta l’encàrrec d’un desconegut, que li ofereix netejar el seu nom a canvi que Scott torni a l’acció. La sèrie arribarà el 29 de febrer als 240 països i territoris en els quals és present la plataforma d’Amazon.

tracking