Agenda

Encants de Sant Antoni

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

Encants de Sant Antoni

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

FESTES I TRADICIONS

ENCANTS DE SANT ANTONI

Seguint la tradició, se subhastaran i se sortejaran lots al més-dient de productes artesans derivats del porc com llonganisses i bulls, coques masegades, de llardons, orelletes... Hora: 11.30 h. Plaça de les l’església. Escaldes-Engordany.

CONFERÈNCIES

‘HIPNOSI PER DEIXAR DE FUMAR’

Amb la hipnosi es deixa de fumar sense malestar, ansietat i sense engreixar-se. Només una sessió serà suficient per ser un exfumador per sempre. Hora: 10 h. Centre Mosaic. Andorra la Vella.

MÚSICA

‘GRAN MISSA EN DO MENOR’

La Gran missa en Do menor de Mozart és considerada una de les obres més importants de la música sacra occidental, juntament amb el seu Rèquiem, que va compondre set anys més tard. Hora: 18 h. Església de Sant Julià i Sant Germà. Sant Julià de Lòria.

EXPOSICIONS

‘ORLAND: EL COS COM A MANIFEST’

L’exposició Orlan: el cos com a manifest s’ha plantejat com una retrospectiva concentrada d’una de les artistes més internacionals de la història de l’art contemporani: Orlan. Parc Central. Andorra la Vella. Fins a l’11 de febrer.

‘ESTAMPES’

Exposició de Pedro Muñoz Barrero. La mostra, de caràcter figuratiu, estarà formada per diverses peces de mitjà format on s’exhibiran diferents escenes populars i bodegons, que destil·len nostàlgia i un intens interès pel color. Sala d’exposicions del comú. Encamp. Fins al 12 de febrer.

‘INSPIRACIÓ ABORIGEN AMERIDIANA’

Exposició de Nathalie Chappert. Pintora autodidacta, la seva pintura és essencialment intuïtiva i femenina, en què colors i elegància es combinen. Edifici l’Estudi. Ordino. Fins al 12 de febrer.

‘MAÏS JORBA’

Mostra organitzada per l’ambaixada d’Espanya a Andorra a la seva sala d’exposicions, un acte que coincideix amb el 75è aniversari de la declaració dels drets humans. Ambaixada d’Espanya a Andorra. Andorra la Vella. Fins al 18 de febrer.

‘PIERRE MAUREL’

Exposició on podrem veure originals de dues de les seves obres. Museu del Còmic. La Massana. Fins al 27 de febrer.

tracking