Agenda

Les professions del futur

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

Les professions del futur

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

CONFERÈNCIES

‘LES PROFESSIONS DEL FUTUR’

Les tecnologies com IA, robòtica i blockchain estan transformant les professions. Què faran els nostres fills i què hem d’aprendre per adaptar-nos a aquesta nova realitat? Amb Josep Vidal de Elevadoos. Hora: 19.30 h. Hotel Roc Blanc. Escaldes-Engordany.

‘PETIT SUISSE’

Aquest film d’Olivier Sautet és la història d’un jove prodigi suís, Maxime Chabloz. Un relat esportiu, en plena conquesta de títols mundials en dues disciplines ben oposades: l’esquí i el kitesurf. Hora: 21 h. Auditori Nacional d’Andorra. Ordino.

‘SESSIÓ DE DEBAT I DELIBERACIÓ TERRITORIAL A LA MASSANA’

Sessió de debat i deliberació territorial a la Massana amb relació al procés participatiu sobre el transport públic i la mobilitat sostenible. Hora: 19 h. Sala dels Arcs. La Massana.

EXPOSICIONS

‘ORLAN: EL COS COM A MANIFEST’

L’exposició Orlan: el cos com a manifest s’ha plantejat com una retrospectiva concentrada d’una de les artistes més internacionals de la història de l’art contemporani: Orlan. Parc Central. Andorra la Vella. Fins a l’11 de febrer.

‘ESTAMPES’

Exposició de Pedro Muñoz Barrero. La mostra, de caràcter figuratiu, està formada per diverses peces de mitjà format i exhibeix diferents escenes populars i bodegons, que destil·len nostàlgia i un intens interès pel color. Sala d’exposicions del comú. Encamp. Fins al 12 de febrer.

‘INSPIRACIÓ ABORIGEN AMERIDIANA’

Exposició de Nathalie Chappert. Pintora autodidacta, la seva pintura és essencialment intuïtiva i femenina, en què colors i elegància es combinen. Edifici l’Estudi. Ordino. Fins al 12 de febrer.

‘MAÏS JORBA’

Mostra organitzada per l’ambaixada d’Espanya a Andorra a la seva sala d’exposicions, un acte que coincideix amb el 75è aniversari de la Declaració dels Drets Humans. Ambaixada d’Espanya a Andorra. Andorra la Vella. Fins al 18 de febrer.

‘HENRI MATISSE’

Va produir 829 gravats des del 1900 fins a la seva mort, als quals caldria afegir les estampes addicionals creades per il·lustrar llibres. Centre d’Art d’Escaldes-Engordany. Fins al 2 de març.

tracking