Televisió

Un primer tast

Netflix llança un breu avançament i algunes imatges de l’esperada segona temporada d’‘El juego del calamar’, que s’estrenarà durant aquest 2024.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El retorn d’El juego del calamar està cada vegada més a prop. Netflix acaba d’estrenar-ne un avanç i ha compartit les primeres imatges de la segona temporada de la sèrie sud-coreana, que veurà la llum en alguna data per concretar del 2024. El teaser, de menys de 20 segons, mostra Lee Jung-jae (Seong Gi-hun) caminant per un aeroport mentre atén una trucada. “Et penediràs de la teva decisió”, diu la veu a l’altre costat del telèfon. “Et trobaré. Costi el que costi”, respon el protagonista.

La segona temporada d’aquesta exitosa ficció és una de les grans apostes de la plataforma de Los Gatos per a aquest any. I no n’hi ha per menys, perquè dos anys i mig després de la seva estrena (setembre del 2021) encara ocupa el primer lloc entre les sèries més vistes de la història de Netflix. Altres triomfs del servei de streaming com Stranger things o La casa de papel sumen més visualitzacions i hores vistes comptant totes les seves temporades (4 i 5, respectivament), però si s’agafa una sola temporada, cap ha estat tan vista com la primera d’El juego del calamar i les 2.205 milions d’hores de visionat que acumula.

Els nous capítols de la història creada per Hwang Dong-hyuk comptaran, almenys, amb dotze noves incorporacions. A més de Lee Jung-jae, també repetiran els papers de la primera temporada Lee Byung-hun (El Líder), Wi Ha-jun (Hwang Jun-ho) i Gong Yoo.

Amb anterioritat a aquest avanç i a aquestes imatges, les últimes notícies al voltant d’El juego del calamar havien passat pel seu polèmic reality show, que Netflix va estrenar a final de novembre envoltat de controvèrsia per les queixes dels concursants respecte a les dures condicions de gravació. Així i tot, el programa ja ha estat renovat per a una segona temporada. A més, la plataforma prepara un videojoc sobre la ficció, per la qual cosa l’univers de la sèrie continuarà expandint-se per altres vies.

Un primer tast

tracking