Televisió

Possible reconciliació?

Kevin Costner, que va abandonar ‘Yellowstone’ abruptament, vol aparèixer als capítols finals de la sèrie per poder tancar l’arc argumental del seu personatge.

Kevin Costner, Yellowstone

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

L’abandonament de Kevin Costner de Yellowstone, la sèrie de Taylor Sheridan, per disputes creatives i problemes amb la seva agenda, va suposar tota una sorpresa. L’actor va acabar de males maneres amb Paramount, demanant uns diners per contracte que encara no ha vist. Ara, però, Costner podria tornar per a una última aparició a Yellowstone, acomiadant-se per la porta gran abans que la ficció finalitzi.

Tot va succeir molt ràpidament. Sheridan i Paramount planejaven una sisena temporada per a la sèrie, però l’agenda de Costner, el seu calendari de rodatge en projectes personals i la manca d’entesa van acabar amb l’actor sortint de manera abrupta en plena cinquena entrega. L’intèrpret de Ballant amb llops no va trobar la manera de negociar amb Paramount un recés per poder rodar un film, i això va portar els creadors a signar el final de John Dutton a la petita pantalla. Després del seu abandonament, es va confirmar que Costner no tornaria a la sèrie, de manera que els guions per a la segona part de la cinquena temporada han estat escrits sense comptar amb el personatge.

Però pel que sembla, segons Puck News, encara hi ha espai per a un gir de guió. Els representants de Costner han sol·licitat a Paramount l’aparició de l’actor en els últims episodis per així finalitzar el seu arc argumental, una cosa que ha enxampat els productors de sorpresa. Els llibrets estan escrits des de fa mesos i s’esperava que el rodatge arrenqués a la primavera. La pilota, en aquests moments, està sobre la teulada de Sheridan.

No seria forassenyat, més enllà de les picabaralles entre creatiu, actor i productora, de trobar-li buit de cara a un final digne per a un personatge que ha comptat amb el suport de l’audiència, especialment als Estats Units.

tracking