Televisió

Més control a Disney+

La plataforma avança els plans de prohibir l’ús compartit de comptes i començarà a aplicar restriccions progressivament a partir del mes que ve.

Més control a Disney+

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Disney+ se suma a les plataformes que prohibeixen l’ús compartit de comptes i contrasenyes. Després de l’èxit que ha assolit Netflix amb les seves arriscades i polèmiques mesures, diferents portals de streaming han decidit tirar pel mateix camí i Disney no n’és cap excepció. Així, l’empresa propietària de les franquícies de Marvel i Star Wars ha confirmat que la implementació d’aquesta política serà imminent.

La plataforma és, de fet, l’últim gran servei audiovisual que implanta restriccions sobre l’intercanvi de contrasenyes entre usuaris. Després d’un període de prova inicial al Canadà i altres territoris, un correu electrònic de Disney+ enviat als subscriptors revela els nous termes de contractació, completament actualitzats, que informen que la companyia es reserva el dret de vetar l’accés a la plataforma d’aquelles persones que hi entrin reiteradament des de múltiples ubicacions.

“Recordem que no pot compartir la subscripció fora de la seva llar”, s’explica en el missatge. “Llar significa el conjunt de dispositius associats amb la seva residència personal principal que utilitzen les persones que hi resideixen”, especifica. En l’advertència, Disney+ destaca que l’empresa pot limitar o cancel·lar l’accés al servei o prendre qualsevol altra mesura. En altres paraules: es poden prohibir i suspendre els comptes si es considera que s’han vulnerat les noves condicions del servei.

Segons diversos mitjans, s’espera que el control i les prohibicions de l’intercanvi de contrasenyes comencin a final de març i es vagin estenent geogràficament de manera progressiva. El director executiu de Disney, Bob Iger, havia dit anteriorment que fins al 2025 no hi hauria canvis significatius sobre aquesta qüestió, però sembla que s’han accelerat els plans. Ara, queda per veure quan es començaran a aplicar aquestes mesures en territori europeu.

tracking