Televisió

Un març de 'Crims'

Movistar Plus+ estrenarà el mes vinent quatre nous capítols de la sèrie de Carles Porta. El primer, dedicat a la mort d’una jove a Cervera, arribarà el dia 6.

Un març de 'Crims'

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Movistar Plus+ estrena nova temporada de Crims, de Carles Porta, amb quatre nous casos a partir del dimecres 6 de març. Els successos d’aquest nou lliurament inclouen l’aparició del cos nu d’una dona en una via de tren, el mediàtic cas d’un home al qual van disparar al cap a la porta d’una discoteca, un atracament que es complica més del compte i un robatori a casa d’un important empresari que acaba amb una víctima mortal i un supervivent.

Tots els episodis s’estrenaran els dimecres a Movistar Plus+ en prime time i estaran disponibles sota demanda segons es vagin emetent, amb àudio tant en castellà com en català. Les tres temporades anteriors d’aquest rigorós true crime i els quatre episodis d’El crim de la Guàrdia Urbana estan tots disponibles sota demanda a la plataforma, així com la producció Luz en la oscuridad, també de Carles Porta.

El 6 de març s’estrena el capítol dedicat a Marina Ruiz, una jove trobada morta a les vies del tren a Cervera l’any 1999. En un principi, els mossos d’esquadra creuen que ha estat un suïcidi, però hi ha coses que no encaixen. El dia 13 serà el torn del crim de la discoteca Juanchito de l’Hospitalet de Llobregat, on el 2004 al jove Yimmi Cox li van disparar al cap mentre esperava a la cua per entrar. El capítol L’atracament (20 de març) recrea com el 1985 un simple atracament a un banc a Valls va agafar un gir violent i sagnant.

La sèrie culminarà amb un cas complex i colpidor ocorregut a Platja d’Aro el 2012. El president de la patronal dels empresaris gironins, Jordi Comas, és assassinat a casa seva en el decurs d’un robatori, mentre la seva esposa, Carme Hospital, aconsegueix sobreviure. A través de tres episodis, Crims explorarà els detalls del succés i la investigació.

tracking