Agenda

Traces de la Segona Guerra Mundial a Andorra

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

Traces de la Segona Guerra Mundial a Andorra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LLETRES

‘TRACES DE LA SEGONA GUERRA MUNDIAL A ANDORRA’

Us convidem a la presentació del llibre Traces de la Segona Guerra Mundial a Andorra. Un llibre imprescindible per conèixer els efectes de la II Guerra Mundial al Principat, un lloc de pas de refugiats i combatents amb els nazis vigilant-ne la frontera. Hora: 19.30 h. Biblioteca Comunal. Escaldes-Engordany.

EXPOSICIONS

‘STRUCTURAL COLOR’

Exposició d’Oliver Roura. Les obres exposades, de diverses dimensions, exploren el llenguatge particular de l’artista. Galeria Untitled Art Contemporani. Andorra la Vella. Fins al 23 de febrer.

‘EXPOSICIÓ EFÍMERA BICITRIAL’

La nova exposició efímera ens permetrà descobrir a grans trets en què consisteix el bicitrial, quins són els seus orígens i quines són les variants existents. Bici Lab Andorra. Museu de la Bicicleta. Andorra la Vella.

‘GLÒRIA ESTEFANELL’

Et convidem a fer la primera baixada amb les obres de la Glòria Estefanell, exesquiadora olímpica. Descobrirem la seva faceta artística. No t’ho perdis! Art al Set Galeria. Escaldes-Engordany. Fins al 28 de febrer

‘ORLAN: EL COS COM AMANIFEST’

L’exposició “ORLAN: El cos com a manifest” s’ha plantejat com una retrospectiva concentrada d’una de les artistes més internacionals de la història de l’art contemporani: Orlan. Parc Central, Andorra la Vella. Fins al 24 de febrer.

‘PIERRE MAUREL’

Dues de les seves obres, Michel, que recopila pàgines dels primers volums d’aquest periodista que sovint fa una crítica econòmica i social a partir de les seves vivències, i L’arme à gauche, que és un spin-off de Michel protagonitzat per Mario, un exactivista retirat a la campanya francesa a qui el passat el persegueix. Museu del Còmic. La Massana.

‘DARRERE LA MÀSCARA’

El comú de Sant Julià de Lòria acull l’exposició de màscares “Darrere la màscara: Cultura, tradició i espectacle”, de la col·lecció “Alas y viento”, de Nacho Rovira. Sala Sergi Mas. Sant Julià de Lòria. Fins al 2 de març.

tracking