Televisió

Aterratge perfecte

‘Los amos del aire’, la nova minisèrie bèl·lica creada per Steven Spielberg i Tom Hanks, s’ha convertit en la millor estrena de la història d’Apple TV+.

Aterratge perfecte

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Porta gairebé un mes entre nosaltres i des del seu llançament el passat 26 de gener no ha fet més que guanyar adeptes. Los amos del aire, una sèrie produïda per Steven Spielberg, Tom Hanks i Gary Goetzman –també responsables d’Hermanos de sangre i The Pacific–, ja ha batut un rècord a Apple TV+, la plataforma on es pot veure en exclusiva, i s’ha convertit en la millor estrena de la història de la plataforma.

Protagonitzada per Austin Butler, Callum Turner, Anthony Boyle, Nate Mann, Raff Law o Josiah Cross, entre d’altres, en el seu primer cap de setmana en antena Los amos del aire va destronar altres sèries amb gran acceptació al servei d’Apple, com Severance o Secuestro en el aire.

Malgrat que no s’han donat xifres sobre el total de visualitzacions en el cap de setmana de debut, Apple TV+ ha confirmat que la sèrie sobre el Grup 100 de Bombarders s’ha col·locat al capdavant de la llista de sèries més vistes en la seva estrena, i a més va fer créixer l’audiència de la plataforma un 65% respecte a la setmana anterior. I és que el portal no destaca precisament per la quantitat del seu catàleg, però sí per la qualitat, una cosa que, com demostren aquestes dades, agraeixen els subscriptors.

Estrenada el 26 de gener, cada divendres s’emet un nou episodi, fins a arribar als vuit que conformen aquesta minisèrie, que estarà disponible al complet a partir del 15 de març.

Retratar el preu psicològic i emocional que va haver de pagar un grup de joves que van ajudar a destruir l’horror del Tercer Reich de Hitler és el nucli de Los amos del aire. Alguns van ser abatuts i capturats; altres van resultar ferits o van perdre la vida, i alguns van tenir la sort de tornar a casa. Independentment del destí de cadascun, tots ells van pagar el seu particular tribut.

tracking