Agenda

Taller degustació de te oriental i mochis a Encamp

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

Taller degustació de te oriental i mochis a Encamp

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

TALLERS

TALLER DEGUSTACIÓ DE TE ORIENTAL I MOCHIS A ENCAMP

Una jornada per gaudir i descobrir els secrets de la gastronomia oriental amb dos productes clàssics. Hora: 19 h. Biblioteca Comunal. Encamp.

CONFERÈNCIES

‘SESSIÓ OBERTA PER COMENTAR LA BASE DE DADES DE DEMOGRAFIA HISTÒRICA D’ANDORRA’

A l’Arxiu Nacional treballen en la base de dades que conté les dades demogràfiques extretes dels registres parroquials d’Andorra. Per comentar com avança el projecte i intercanviar opinions amb persones interessades en la recerca demogràfica o ja hagin consultat la base de dades, l’Arxiu Nacional organitza una sessió oberta a tothom amb els encarregats del projecte, Raimon Masdéu i Jordi Buyreu. Hora: 10.30 h. Arxiu Nacional d’Andorra (ANA). Andorra la Vella.

MÚSICA

CONCERT DE VIBRAND

La banda interpretarà els temes que més t’agraden d’artistes com Sting, Beatles, Stevie Wonder, Nina Simone James Brown, Aretha Franklin, Bruno Mars, entre molts d’altres d’una manera sorprenent. Hora: 21.30 h. Hotel Sant Gothard. La Massana.

VI FESTIVAL INTERNACIONAL DE GUITARRA D’ANDORRA

18.30 h: Audició d’alumnes de guitarra i cordes de la Gràndalia. Andorra Park Hotel.

20.30 h: Orquestra de guitarres de Barcelona. Andorra Park Hotel.

EXPOSICIONS

‘ORLAN: EL COS COM A MANIFEST’

L’exposició ORLAN: El cos com a manifest s’ha plantejat com una retrospectiva concentrada d’una de les artistes més internacionals de la història de l’art contemporani: ORLAN. Parc Central. Andorra la Vella. Fins al 24 de febrer.

‘STRUCTURAL COLOR’

Exposició d’Oliver Roura. Les obres exposades, de diverses dimensions, exploren el llenguatge particular de l’artista. Galeria Untitled Art Contemporani. Andorra la Vella. Fins al 23 de febrer.

‘EXPOSICIÓ EFÍMERA BICITRIAL’

La nova exposició efímera ens permetrà descobrir a grans trets en què consisteix el bicitrial, quins són els seus orígens i quines són les variants existents. Museu de la Bicicleta. Fins al 2 de març.

tracking