Agenda

Activitat familiar:. Què hi ha darrere la màscara?

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

Activitat familiar:. Què hi ha darrere la màscara?

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

ACTIVITATS

ACTIVITAT FAMILIAR: QUÈ HI HA DARERRE LA MÀSCARA?

A través d’unes senzilles proves i preguntes, ens endinsarem en un viatge per tot el món a través de les màscares exposades. Hora: 17 h. Sala Sergi Mas. Sant Julià de Lòria.

DISSABTE D’AIGUA: ARQUITECTURA DE FANG

12a edició dels Dissabtes d’aigua, una proposta d’activtats per a infants per saber més sobre l’aigua. Horari: d’11 a 12.30 h. Espai Caldes. Escaldes-Engordany.

TALLER FAMILIAR: RECORRE EL CAMÍ DE LA SOSTENIBILITAT

FEDA Cultura et convida a passar una tarda jugant un joc de l’oca gegant, creat amb materials reciclats. Recorre el camí de la sostenibilitat que va des de la casella de la Central hidroelèctrica fins a la del llac d’Engolasters, mentre descobreixes perquè són importants els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

Hora: 16 h. MW Museu de l’Electricitat. Encamp.

TALLER DE POESIA

Vols presentar un poema o un recull de poemes al concurs que organitza la Biblioteca Pública del Govern? Et proposem un taller pràctic i molt participatiu que t’ajudarà a donar forma a les teves idees i trobar fonts d’inspiració per escriure un poema o organitzar el teu recull i que pugui optar a ser premiat.

Horari: de 10 h a 13 h.

Biblioteca Pública del Govern. Andorra la Vella.

‘TÈCNIQUES DE BBQ RESPONSABLE’

No t’ho perdis! Passaràs un moment agradable entre els assistents i l’expert en BBQ. Podràs gaudir d’un tast per a llepar-se els dits en un lloc acollidor. Horari: de les 16.30 h a les 18.30 h. Càmping Xixerella Park. La Massana.

MÚSICA

‘CONCERT VIBRAND QUARTET’

Tens una cita al Irish Pub Dagda de Canillo! Us esperem amb bona música en directe, bones cerveses i còctels, bona gastronomia (apta per celíacs) i el millor ambient! Hora: 21 h. Dagda Irish Pub. Canillo.

‘SALVADOR SOBRAL-TEMPORADA 2024 DE L’AUDITORI NACIONAL D’ANDORRA’

El cantant i músic portuguès, guanyador del Festival d’Eurovisió 2017, Salvador Sobral trepitjarà per primera vegada el Principat i l’escenari de l’Auditori Nacional.

Hora: 21.30 h.

Auditori Nacional d’Andorra. Ordino.

tracking