Agenda

Cicle de cinema de muntanya i viatges Ordino-La Massana 'Fuego'

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

Cicle de cinema de muntanya i viatges Ordino-La Massana 'Fuego'

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LA PROPOSTA DEL DIA

CICLE CINEMA DE MUNTANYA I VIATGES ORDINO-LA MASSANA ‘FUEGO’’

Kilian Bron i el seu equip han tornat dels vessants del “Fuego per oferir una mirada a l’interior d’aquesta extraordinària aventura. Un documental d’una hora amb Kilian, JB, Nix, Pierre i Mathieu”, a la recerca de la imatge perfecta i de trobades inoblidables. De Guatemala al Perú, passant per Bolívia, no es pot donar res per fet en un viatge d’aquesta magnitud. Hora: 21 h. Auditori Nacional d’Andorra. Ordino. La Massana. TALLERS

‘TALLER D’ESFERODINÀMIA’

Com fer ús de la pilota per treure’n el màxim partit d’aquesta en l’embaràs i el part. Hora: 19.30 h. Hotel Roc Blanc. Escaldes-Engordany.

EXPOSICIONS

‘GLÒRIA ESTEFANELL’

Et convidem a fer la primera baixada amb les obres de la Glòria Estefanell, exesquiadora olímpica. Art al Set Galeria. Escaldes Fins al 28 de febrer.

‘PIERRE MAUREL’

En aquesta exposició podrem veure originals de dues de les seves obres, Michel, recopilant pàgines dels primers volums d’aquest periodista que sovint fa una crítica econòmica i social a partir de les seves vivències; i L’arme à gauche, que és un spin-off de Michel protagonitzada per Mario un exactivista retirat a la campanya francesa a qui el passat el persegueix. Museu del Còmic. La Massana. Fins al 27 de febrer.

‘EXPOSICIÓ EFÍMERA DE BICITRIAL’

La nova exposició efímera ens permetrà descobrir a grans trets en què consisteix el bicitrial, quins són els seus orígens i quines són les variants existents. Bici Lab Andorra. Museu de la Bicicleta. Andorra la Vella. Fins al 2 de març.

‘DARRERE DE LA MÀSCARA’

La col·lecció Alas y Viento de màscares del món compta, avui dia, amb més de 130 peces de gairebé 50 països i 4 continents, moltes lligades al patrimoni cultural immaterial de la humanitat declarat per la UNESCO.

Sala Sergi Mas. Sant Julià de Lòria. Fins al 2 de març.

‘RUTES ITALIANA: MUNTANYES, ALPINISME, CANVI CLIMÀTIC’

L’exposició arriba a Andorra després de recórrer el món amb l’objectiu d’explicar, a través de l’alpinisme, com es pot entendre el territori de muntanya. Palau de Gel. Canillo. Fins al 15 de març.

tracking