Televisió

Vot de confiança

HBO encarrega novament a Issa López el desenvolupament de la cinquena temporada de ‘True Detective’ després de la polèmica amb ‘Noche Polar’.

Vot de confiança

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després del final de True detective: noche polar, HBO ha decidit renovar la sèrie per una cinquena temporada, que narrarà un nou misteri i que comptarà, a més, amb la batuta d’Issa López, showrunner i guionista d’aquesta última entrega. El portal d’entreteniment vol revalidar així l’èxit aconseguit pel quart lliurament, que ha batut rècords d’audiències, i donar un vot de confiança a López, molt criticada pel creador de la sèrie original, Nic Pizzolatto.

Més enllà de l’anunci, hi ha encara molt pocs detalls sobre els nous episodis: ni hi ha data per a l’inici del rodatge ni tampoc s’ha confirmat el repartiment. És una declaració d’intencions per demostrar el suport a True detective com a marca i sèrie antològica, i calmar els fans, que ja saben que HBO continuarà emetent nous episodis.

Noche polar, que ha tingut una bona acollida per part de la crítica, ha estat en el centre de la polèmica tant per l’actitud de Pizzolatto, ja totalment desvinculat del projecte, com per la reacció d’un sector de l’audiència, que no ha vist amb bons ulls que una dona s’hagi encarregat d’oferir una perspectiva femenina sobre l’univers de la sèrie. Cal recordar que dos detectius dones han assumit els papers principals per primera vegada a la franquícia.

Per no contribuir a la controvèrsia, Issa López va defensar el dret de Pizzolatto de no tenir una opinió favorable de la seva aproximació a l’obra. “Cada narrador d’històries té una relació molt específica, peculiar i única amb les trames que crea, i siguin les que siguin les seves reaccions, té dret a tenir-les”, va explicar. Al mateix temps, va argumentar que ella havia fet “una reinvenció” sempre des del respecte: “Vaig escriure això amb un amor profund per la tasca que va dur a terme”.

tracking