Televisió

La saga no s'atura

HBO fixa per a final del 2025 l’estrena de la sèrie ‘El caballero de los Siete Reinos: El caballero errante’, la preqüela de ‘Joc de trons’ ambientada un segle abans.

'El caballero de los Siete Reinos: El caballero errante'

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

HBO ha actualitzat l’estat d’uns dels spin-off de Game of thrones. Es tracta d’El caballero de los Siete Reinos: El caballero errante, un projecte que es va donar a conèixer el 2021 i que va ser anunciat oficialment fa un any, però del qual amb prou feines s’han tingut notícies des de llavors.

Almenys fins ara, perquè segons informa Deadline el conseller delegat de Warner Bros. Discovery, David Zaslov, va comunicar fa uns dies en la conferència de resultats de la companyia dues importants novetats respecte a aquesta preqüela. La primera, que està actualment en fase de preproducció. I la segona, que la seva estrena està prevista per a “final del 2025”. Cal recordar que per a aquest pròxim estiu del 2024 s’espera el llançament de la segona temporada de La casa del dragón, segons va revelar recentment un dels seus protagonistes, Matt Smith.

El caballero de los Siete Reinos: El caballero errante es basa en el primer lliurament de la sèrie de novel·les de fantasia Dunk & Egg, escrita per George R. R. Martin. Fins a la data s’han publicat tres històries curtes en aquesta col·lecció, que van ser recopilades en un sol volum el 2015.

La història del cavaller errant s’ambienta un segle abans dels esdeveniments de Joc de trons. La trama segueix les aventures d’un cavaller, Ser Duncan l’Alt (Dunk), i el seu petit escuder, un jove Aegon Targaryen (Egg). “Ambientada en una època en la qual els Targaryen encara ostenten el Tron de Ferro i el record de l’últim drac encara no ha desaparegut de la memòria viva, grans destins, poderosos enemics i perilloses gestes esperen a aquests improbables amics”, resa la sinopsi.

George R. R. Martin i Ira Parker seran els guionistes i productors executius de la nova sèrie. Ryan Condal, cocreador i director de La casa del dragón, i Vince Gerardis també s’encarregaran de la producció executiva.

tracking